(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta. Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

Vahvistamme OP Toimitilapalvelut -yksikköä ja haemme nyt teknistä asiantuntijaa työskentelemään valtakunnallisesti. Toimipisteesi voi sijaita Hämeenlinnassa, Tampereella tai Oulussa.

TEKNINEN ASIANTUNTIJA

Teknisenä asiantuntijana työskentelet valtakunnallisen OP Toimitilapalvelun asiakaspankeissa ja keskusyhteisön kohteissa talotekniikan asiantuntijana ylläpito-, muutos-, korjaus- ja uudisrakennushankkeissa.

Osallistut kiinteistöhuollon ja kiinteistöteknisen huollon johtamiseen ja huolto-ohjelmien kehittämiseen sekä varmistat omalta osaltasi kiinteistötietojärjestelmien ajantasaisuuden. Vastaat suunniteltujen työolosuhteiden toteutumisesta ja energiatehokkuudesta yhteistyössä kiinteistöpäälliköiden kanssa. Saat vastuullesi myös taloteknisten haasteiden ratkomisen ja viranomaisvaatimusten toteutumisesta huolehtimisen. 

Oikean osaajan tuntomerkit

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä, vähintään insinööritason koulutusta ja useamman vuoden kokemusta kiinteistötekniikan parissa työskentelystä, erityisesti LVIA-järjestelmien parissa. Tuntemuksesi kiinteistöjen ylläpidosta ja korjausrakentamisesta katsotaan eduksi.

Omaat erinomaiset yhteistyö- ja verkostointitaidot ja työskentelet mielellään monien sidosryhmien kanssa. Etsimme todellista tekijää, joka viihtyy käytännön tasolla. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet pitämään langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa. Hahmotat hyvin kokonaisuuden ja osaat priorisoida asioita luonnostaan.

Meistä

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen talotekniikan osaamiskentältä OP:n kehittyvässä ympäristössä. Tehtävä on itsenäinen, mutta ympärilläsi on asiantuntijoista koostuva ammattitaitoinen tiimi. Työskentelyäsi tukevat myös muut yksikön osaajat.

Tehtävä on uusi ja se rakentuu ajan kuluessa ja myös tehtävään valittavan omien intressien kautta. Matkustuspäiviä tulee todennäköisesti viikoittain.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä? Matti Kohonen kertoo mielellään sinulle lisää puhelimitse +358 40 704 6605 (22.5. klo 13-14 ja 28.5. klo 9-10) tai sähköpostitse matti.kohonen@op.fi.

Hae tehtävää 2.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Lähetä hakemus ja kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Liitä hakemukseen CV, saatekirje ja palkkatoiveesi.

Haastattelut pidetään mahdollisuuksien mukaan Vallilassa, Helsingissä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä turvallisuusselvitys. 

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!