(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Työhösi kuuluvat liitoskohtalausuntojen ja rajakohtailmoituksien tekoa, LVI-suunnitelmien käsittelyä, lähtöaineiston kerääminen suunnitteluun, lausuntojen valmistelu liittymäasioista, tekninen asiakaspalvelu ja asiakaspalautteisiin vastaaminen.

Osaamisen karttuessa työtehtävää on mahdollista kehittää kohde-, johtosiirto- ja liittymäsuunnitteluun ja niihin liittyviin vaihtoehtovertailuihin ja kustannuslaskentoihin sekä erilaisten lupien hakemiseen sekä osallistua vesihuollon rakentamis- ja johtosiirtosopimusten valmisteluun ja suunnittelupalveluiden hankintaan.

Henkilönä olet avoin, rehellinen, oma-aloitteinen, joustava ja kykenet viemään aloitetut tehtävät loppuun aikataulun mukaisesti. Pystyt mukautumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja otat muut ihmiset huomioon. Toimit sujuvasti useiden organisaation sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden verkostossa. Tärkeää on asiakaslähtöinen ajattelu, halu kehittää ja kehittyä.

Eduksi katsomme kuntien teknisen toimialan tuntemuksen ja yhdyskuntarakentamisen tietämystä.

Odotamme sinulta rakennustekniikan tai ympäristötekniikan insinööritutkintoa sekä kokemusta ja tietämystä vesihuollon verkostosuunnittelusta. Olet tottunut tietotekniikan käyttäjä ja hallitset sujuvasti Microsoft Officen käytön. Kunnallistekniikan suunnitteluohjelmien käyttökokemus on eduksi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.