(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN ASIANTUNTIJA
HOAS, Helsingin opiskelija-asuntosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Haemme vahvistuksena joukkoomme asiakastyöstä ja tekemisen meiningistä nauttivaa teknistä asiantuntijaa, joka hallitsee sekä kiinteistöjen teknisen ylläpidon että asukkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa toimimisen.

Tekninen asiantuntija toimii osana kuuden hengen tiimiä, joka vastaa kiinteistöjemme ylläpidosta. Toimit siis ylläpidon parissa ja vastaat samalla yhteistyökumppaneiden tuottamien palveluiden ohjauksesta ja valvonnasta sekä teknisestä asiakaspalvelusta. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta asuinkiinteistöjen teknisestä ylläpidosta tai kiinteistöteknisestä urakoinnista, vakaa tahto palvella asiakkaita laadukkaasti sekä taitoa nähdä asiat asukkaiden näkökulmasta. Olet lisäksi mahdollisesti kerryttänyt kokemusta muiden ihmisten ohjaamisesta joko suorassa esimiesroolissa, projekteissa tai palveluntuottajaverkostoja johtamalla. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, mutta sitäkin tärkeämpää on työkokemuksen kautta ansaittu ja tunnustettu tekninen osaaminen. Etenkin syvällinen ja käytännönläheinen kiinteistötekninen tuntemus on eduksi.

Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla aikaansaava ja nokkela hihojen käärijä, jolla on intoa uuden oppimiseen ja halua tuoda uusia ideoita organisaatiomme.  Ymmärrät pienten yksityiskohtien merkityksen osana suurempaa palvelukokonaisuutta ja kannat oman vastuusi kokonaisuudesta, jotta toiminta pysyy sujuvana. Positiivisen asenteesi, järjestelmällisen työotteesi ja hyvien vuorovaikutustaitojesi avulla olet tottunut ratkomaan haasteellisiakin tilanteita, joissa tarvitset myös vahvaa paineensieto- ja päätöksentekokykyä. Tähtäät yhteisiin onnistumisiin ja olet verkostossasi luotettava ja pidetty yhteistyökumppani.

Meidän voimamme Hoasilla on osaava henkilöstömme. Meille on tärkeää, että työntekijöillämme mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja oppia uutta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä monipuolisen kiinteistökannan parissa sekä mahdollisuuden osallistua opiskelija-asumisen kehittämiseen. Työnantajana olemme turvallinen ja työyhteisönä mukava. Huumori piristää päiviämme ja nuori asiakaskuntamme pitää meidät alati vauhdissa. Nautimme myös kilpailukykyisistä työsuhde-eduista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen, p. 0207 420 503, parhaiten tavoitettavissa maanantaisin 3.12. ja 10.12. klo 15-16:30. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 13.1.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13450.