(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Etsimme nyt Helsinkiin Pitäjänmäen toimistoomme joukkoamme vahvistamaan kahta ammattitaitoista ja aktiivista

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

Pitäjänmäen toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Valimotie 17-19.

Tehtävässäsi vastaat asunto-osakeyhtiökohteiden korjaushankkeiden valmistelusta, osakasmuutostöiden käsittelystä sekä työmaa-aikaisesta toteutuksesta. Valvot työmaasuorituksia, laadit valvontasuunnitelmia ja johdat rakennushankkeiden suunnittelua, kilpailutusta sekä toteutusta. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden isännöitsijöiden kanssa ja palvelet asunto-osakeyhtiöitä Etelä-Suomen alueella.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennustekninen ammattikorkeakoulututkinto (rakennusmestari tai insinööri). Eduksesi katsotaan rakennusalan yleisten sopimusehtojen ja rakentamismääräyskokoelmien tuntemus, rakennusfysiikan ja –tekniikan osaaminen sekä kyky itsenäisesti tunnistaa, selvittää ja johtaa monimutkaisia rakennusten vaurioprosesseja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 28.10.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?3fb77c8c. Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Tomson Holmlund numerossa 0400 515 519 tai sähköpostitse tomson.holmlund@realia.fi