(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
VM IT OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018

Vahvistamme asiakaspalvelutiimiämme ja haemme palvelukseemme Teknistä Asiantuntijaa

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen uralla, kehittymään asiantuntijana? Tekemään Service Deskissä jopa sellaisia tehtäviä, jotka muissa organisaatioissa kuuluisivat ylemmälle asiantuntijatasolle? Etsimme asiakaspalveluhenkistä ongelmanratkaisijaa, joka ei pelkää hakeutua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Koulutukseltasi olet esimerkiksi datanomi tai tietotekniikan insinööri ja olet opiskellut tietoliikenne- tai tietotekniikkaa, tai sinulla on vastaavat tiedot. Työkokemusta sinulle on kertynyt vähintään 1-2 vuotta tai enemmän.

Luonteeltasi olet ulospäin suuntautunut, asiakaspalveluhenkinen ja tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Olet tikettejä pelkäämätön tiimipelaaja ja ymmärrät, että suuret voimat tuovat mukanaan myös suuren vastuun. Hoidat siksi aina tehtävät niin hyvin kuin suinkin osaat. Osaat toimia saumattomasti osana tiimiä, mutta myös itsenäisesti ja pystyt mukautumaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Et murru aikapaineessa ja kykenet johdonmukaiseen työskentelyyn kiireellisessäkin vianselvitystyössä.

Pääasiallinen työkieli on Suomi. Sujuva englannin kielen taito on edellytys tehtävässä toimimiseen. Arvostamme myös ruotsin kielen taitoa. Työn luonteesta johtuen sekä suullinen, että kirjallinen ulosanti on tärkeää kielellä kuin kielellä sekä dokumentointitaito. Ajokortti on hyvä löytyä taskusta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää osaamista tai halua kehittää osaamista seuraavilta osa-alueilta:

  • Office 365 / Azure hallinta ja tuki

  • Powershell / skriptaus

  • Windows työasemaympäristöjen hallinta ja tuki

  • Windows palvelinympäristöjen hallinta ja tuki

  • Active Directory / Azure Active Directory

  • Tietoliikenneosaamista (Cisco / Meraki)

  • Virtuaalisointitekniikat (VMware, Hyper-V)

  • Varmennusratkaisut (Veeam)

Arvostamme osaamista myös muilta osa-alueilta kuten Linux, Citrix sekä sertifiointeja edellä mainituilta osa-alueilta.

Liitä hakemukseen mukaan palkkatoivomuksesi. Hakuaikaa 31.10.2018 klo 23.59 asti.