(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt ammattilaistiimiimme

 TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Lappeenrantaan. Tehtävässä vastaat asiakkaan kiinteistöjen toiminnoista vastuumatriisin mukaisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Laadit havainnoistasi ja huomioistasi toimenpide- ja korjausehdotuksia ja teet tiivistä yhteistyötä asiakkaamme kanssa. Osallistut tarvittaessa käytännön tekemiseen omalla vastuualueellasi.

Omaat tehtävään sopivan ammatillisen, vähintään teknikkotasoisen koulutuksen. Lisäksi sinulla on kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi luetaan talotekniikan tutkinto. Työskentelytyyliltäsi olet asiakaslähtöinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä moniosaamiseen. Laadukas työnjälki on sinulle kunnia-asia.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 23.9.2018. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä aluejohtaja Tuomas Pitkäseltä, puh. 040-1804320.