(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
Apetit Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 314 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 630. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi. 

Etsimme nyt Helsinkiin, Tuoretuoteryhmään sinua


TEKNINEN ASIANTUNTIJA


Sinä vastaat Apetit Ruokaliiketoiminnan Tuoretuoteryhmän elintarviketuotantolaitoksen kiinteistön ja tuotantolaitteiden käytettävyydestä kokonaistaloudellisesti ja energiatehokkaasti Helsingin Kivikossa. Teknisenä asiantuntijana toimit tuotannon laiteinvestoinneissa projektihenkilönä ja asiantuntijana. Vastaat tuotantolaitoksen ulkoistettujen kiinteistö- ja laitehuoltopalveluiden toimivuuden ja ylläpidon seurannasta sekä valvonnasta ja raportoinnista. Olet myös aktiivisesti tukena tuotannon, laadun ja kunnossapidon operatiivisen toiminnan ja prosessien kehittämisessä. Työskentelet tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä Tuoretuoteryhmän tuotannon ja Apetit Ruokaliiketoiminnan muiden yksiköiden kanssa, sekä tuet Apetitin hankintaorganisaatiota kunnossapitopalveluiden hankinnassa. Teknisenä asiantuntijana raportoit tekniselle päällikölle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentajan tai –insinöörin tutkintoa sekä työkokemusta teollisuudessa. Katsomme eduksi kokemusta elintarviketeollisuuden laitteiden ja kiinteistön kunnossapidosta, sekä osaamista tuotantoprosessien kehittämisestä ja tuotantolaitehankinnoista. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet viemään asioita käytäntöön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuoretuoteryhmän johtaja Leena Helminen, p. 050 355 2004. Tavoitat hänet ti 3.7 klo 9-10, to 5.7. klo 13-15, sekä ti 17.7. klo 12-13.


Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.8.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa https://apetitgroup.fi/tule-meille-toihin/