(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Haluatko olla digitalisaation edelläkävijä – Digialla se onnistuu! Nyt kannattaa liittyä Digian D365/AX-maailmaan, kun tarjolla on haasteita Suomen parhaimmissa tiimeissä Helsingissä ja Tampereella!

Etsimme kovan luokan teknisiä ammattilaisia, joilla on kokemusta D365/AX:sta. Olet koodaustaitoinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka mukautuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä ja pidät siitä osaltasi hyvää huolta. Osaat myös ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Tärkeintä meille on kuitenkin asenne - asiakaslähtöisyys, innostuneisuus ja tekemisen meininki merkkaavat eniten!

Meillä saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Tulet kehittymään ja syventämään osaamistasi, kun tukenasi ovat parhaat asiantuntijat ja eri toimialojen monipuolinen syväosaaminen. Tässä on tilaisuutesi kasvaa Microsoft Dynamics 365 -kehityksen huippuosaajaksi. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta.

Digia on yli 1000 hengen voimakkaasti kasvava suomalainen monipuolisia IT-palveluja tarjoava ohjelmistoyhtiö. Meillä työskentelee n. 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet järjestelmäarkkitehtimme ja auttavaiset työkaverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Järjestämme sinulle tarvittavan työrauhan ja ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten loma-ajan mökkejä, kattavan sairaskuluvakuutuksen ja hammashoitoetuuden.

Hakuaika päättyy 22.8.2018. Haastattelemme hakijoita kuitenkin jatkuvasti, joten ota yhteyttä mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • Enni Sadowski, p. 044 5197 559
  • Liisa Vihermä, p. 0400 436 082

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com. Fyi: 23.7.-5.8. välisenä aikana emme valitettavasti ole tavoitettavissa.