(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Oletko viestintäratkaisujen osaaja, joka etsii uusia haasteita? Haluatko roolin menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa jatkuvaan osaamisesi kehittämiseen ja hyvinvointiin?

DNA:n yritysliiketoiminnan viestintäratkaisut hakee nyt Helsinkiin puhepalveluiden asiantuntijoita

DNA toimittaa korkean käytettävyyden tietoliikenne- ja tietoturvapalveluja. Kasvumme jatkuessa etsimme osaajia, jotka ottavat kokonaisvastuuta liiketoimintakriittisistä viestintäratkaisuista, joita toimitamme asiakkaillemme. Tarjolla on mielenkiintoinen rooli asiantuntijatehtävissä, joissa pääset kehittymään entistä vahvemmaksi osaajaksi viestintäratkaisujen pelikentällä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Muutaman vuoden aiempi kokemus/osaaminen tunnettujen vaihde- ja contact center -valmistajien ympäristöistä
 • Kyky suunnitella ja toteuttaa haastavia asiakasympäristöjä
 • Osaamista SIP-protokollasta ja VoIP -tekniikoista
 • Eduksi katsotaan
  • VMWare, Windows Server - Asennus, hallinta ja ylläpito, Linux, Exchange, Microsoft Active Directory, Skype for Business
  • osaaminen perinteisestä puhelintekniikasta, SBC-laitteista, mobiiliverkoista, tietoliikenteestä, palomuureista ja MS SQL, MySQL tai Oracle -tietokannoista
 • Kyvykkyyttä dokumentoida toimitetut ratkaisut
 • Asiakaslähtöistä ja yhteistyökykyistä työotetta sekä hyvää paineensietokykyä
 • Hyvää suomen ja englannin osaamista

Lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja halua ottaa selvää asioista sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon teknisissä ratkaisuissa vastuualueesi palveluihin ja järjestelmiin liittyen. Luonnollisesti osaat toimia hyvässä sekä rakentavassa yhteistyössä niin sisäisten sidosryhmien kuin sovellustoimittajienkin kanssa.

Tarjoamme sinulle paikan alasi ykkösketjussa. Satsaamme voimakkaasti asiantuntijoidemme osaamisen kehittämiseen, joten toivomme sinultakin halua jatkuvaan uuden oppimiseen. Kokeneimmilla teknisillä osaajillamme on vähintään viisi tunnettua professional-tason sertifikaattia, ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan ja kehittämään osaamistaan oman kiinnostuksensa mukaan. Meillä saat työskennellä parhailla työkaluilla ja laajasti eri teknologioiden parissa.

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA Talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen. Haluamme aidosti olla erinomainen työpaikka ja tästä tunnustuksena olemme tänä vuonna Suomen parhaat työpaikat -listan sijalla 2. DNA:lle on myönnetty myös Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnus ensimmäisenä pörssiyhtiönä Suomessa.

Oletko etsimämme puhepalveluiden osaaja? Täytä hakemuksesi klikkaamalla alla olevaa linkkiä 31.5.2018 mennessä ja olet mukana haussa. Lisätietoja voit kysyä osastopäällikkö Joni Lundgreniltä, puh. 044 044 2730, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-10 tai sähköpostitse joni.lundgren@dna.fi