(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Oletko viestintäratkaisujen syväosaaja, joka etsii uusia haasteita? Haluatko merkittävän roolin menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa jatkuvaan osaamisesi kehittämiseen ja hyvinvointiin?

DNA:n yritysliiketoiminnan viestintäratkaisut hakee nyt Helsinkiin puhepalveluiden senior asiantuntijaa

DNA toimittaa korkean käytettävyyden tietoliikenne- ja tietoturvapalveluja. Kasvumme jatkuessa etsimme kokenutta erikoisosaajaa, joka ottaa kokonaisvastuuta liiketoimintakriittisistä viestintäratkaisuista, joita toimitamme asiakkaillemme. Sinua odottaa mielenkiintoinen rooli haastavissa asiantuntijatehtävissä. Lisäksi tarjoat kolmannen tason asiantuntijatukea vaativimmissa palvelupyynnöissä ja toimit nuorempien kollegoidesi tukena.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Vähintään viiden vuoden aiempi osaaminen/kokemus tunnettujen vaihde ja contact center valmistajien ympäristöistä
  • Kyky suunnitella, toteuttaa ja dokumentoida haastavia asiakasympäristöjä
  • Syväosaamista SIP-protokollasta ja VoIP-tekniikoista
  • Hyvää tuntemusta seuraavista ympäristöistä: VMWare, Windows Server - Asennus, hallinta ja ylläpito, Linux, Exchange, Microsoft Active Directory, Skype for Business
  • Eduksi katsotaan osaaminen perinteisestä puhelintekniikasta, SBC-laitteista, mobiiliverkoista, tietoliikenteestä, palomuureista ja MS SQL, MySQL tai Oracle tietokannoista
  • Halukkuutta kouluttaa ja opastaa nuorempia asiantuntijoita
  • Kyvykkyyttä dokumentoida toimitetut ratkaisut
  • Asiakaslähtöistä ja yhteistyökykyistä työotetta sekä hyvää paineensietokykyä
  • Hyvää suomen ja englannin osaamista

Lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja halua ottaa selvää asioista sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon teknisissä ratkaisuissa vastuualueesi palveluihin ja järjestelmiin liittyen. Luonnollisesti osaat toimia hyvässä sekä rakentavassa yhteistyössä niin sisäisten sidosryhmien kuin sovellustoimittajienkin kanssa.

Vaadimme tässä tehtävässä vahvaa ja laaja-alaista osaamista, mutta tarjoamme vastapainoksi sinulle paikan alasi ykkösketjussa. Satsaamme voimakkaasti asiantuntijoidemme osaamisen kehittämiseen, joten toivomme sinultakin halua jatkuvaan uuden oppimiseen. Kokeneimmilla teknisillä osaajillamme on vähintään viisi tunnettua professional-tason sertifikaattia, ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan ja kehittämään osaamistaan oman kiinnostuksensa mukaan. Meillä saat työskennellä parhailla työkaluilla ja laajasti eri teknologioiden parissa.

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA Talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen. Haluamme aidosti olla erinomainen työpaikka ja tästä tunnustuksena olemme tänä vuonna Suomen parhaat työpaikat -listan sijalla 2. DNA:lle on myönnetty myös Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnus ensimmäisenä pörssiyhtiönä Suomessa.

Oletko etsimämme puhepalveluiden mestari? Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Haluaisimme kuulla sinusta ja kertoa tehtävästä lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 26.5.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Heinonen, Consultant, IT Talent Acquisition numerosta +358 50 441 8566 tai sähköpostitse jesse.heinonen@barona.fi