(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Haemme nyt remmiin rentoa tyyppiä, joka on innostunut asiakaspalvelija ja aidosti kiinnostunut eri teknologioista ja palvelinalustoista. Meillä otetaan työt vakavasti olematta itse liian vakavia.

Mistä hommasta on oikein kyse?

TEKNISENÄ ASIANATUNIJANA sinun työtehtäviisi sisältyy muun muassa alusta-asennukset sekä ohjelmistoasennukset ja -päivitykset. Jälkimmäisillä tarkoitetaan omien tuotteidemme eli Mepco HRM ja MepcoPro ohjelmistojen asennuksia. Työpäiväsi sisältävät mm. asiakkaan teknisen ympäristön suunnittelua ja pystyttämistä, pilviratkaisujen käyttöönottoa, etäyhteyksien hallintaa ja näihin liittyvää konsultointia ja dokumentointia. Neuvot asiakkaita sertifikaateissa, VPN-yhteyksien avaamisessa ja suunnittelet heidän kanssaan erilaisia autentikaatioratkaisuja  – autat siis heitä loistamaan ja hehkut palveluhenkisyyttä. Kommunikointi luonnistuu sinulta suomeksi ja englanniksi ja haluat tehdä tarkkaa työtä, vaikka aikataulut voivat olla tiukat.

Teknologioita, joita työssäsi tarvitaan:

  • Windows palvelimet ja virtuaaliympäristöt: Hyper-V, VMware, VirtualBox, Azure
  • Autentikaatiomenetelmät: AD, ADFS, SQL, Claimipohjaiset
  • IIS asennukset ja konfigurointi
  • Sql Server asennukset ja konfigurointi
  • Etäyhteydet: VPN, GotoAssist, Citrix
  • Palomuurit (Windows/Rauta)
  • Tietoturva (sertifikaatit, palomuurit, jne)
  • Sertifikaatit (asennus, käyttö)
  • Luemme eduksesi, jos sinulla on kokemusta Mepco HRM sovelluksesta sekä Cloud järjestelmistä (esim Azure)

Yrityksemme henkeä kuvastavat avoimuus ja mutkattomuus. Kannustamme itseohjautuvuuteen, mutta osaava tiimisi on aina tukenasi. Panostamme siihen, että varmasti viihdyt meillä - hyvinvointi- ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Meillä on myös erinomaiset edut muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet ja puhelin- ja autoetumahdollisuus.

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Toimipaikkasi voi olla Tampere tai Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastopäällikkö Pasi Ilmarinen, pasi.ilmarinen@accountorhr.fi ja hallintojohtaja Marjo Ylinen marjo.ylinen@accountorsoftware.fi. Täytä hakemus 30.4.2018 mennessä osoitteessa https://rekry.accountorhr.fi/meprekry.