(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija yritysvahinkokäsittelyyn
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Tule mukaan osaksi elämänturvayhtiötämme auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää.

Haemme nyt joukkoomme 

Teknistä asiantuntijaa yritysvahinkojen käsittelyyn

LähiTapiolan strategian ytimessä on korkealuokkainen ja ammattitaitoinen korvauspalvelu. Suurasiakkaiden korvauspalvelut tuottavat LähiTapiolan isojen yritysasiakkaiden vahinkojen selvityspalvelua ja analysointia sekä korvauskäsittely- ja asiantuntijapalveluita. Korvaamme asiakkaillemme sattuneita vahinkoja laajasti kattaen mm. meri- ja maantiekuljetukset, rakennus-, palo- ja konerikkovahingot sekä vastuuvahingot. 

Yritysvahinkokäsittely edellyttää usein vaativaa teknistä selvitystä vahingon syntymisen syistä, sen laajuudesta ja korvattavan määrän arvioinnista. Tähän työvaiheeseen tarvitsemme huippuosaajaa.

Tekninen asiantuntija vastaa kaikkien vahinkolajien teknisten arvioiden tuottamisesta, tutustuu vahinkotilanteisiin tarvittaessa paikan päällä ja vastaa vahinkoneuvottelujen hoitamisesta sekä hoitaa korvauskäsittelyä. Työ painottuu etenkin kuljetus- ja rakennusvahinkoihin. Tehtävässä toimitaan tiiviissä yhteistyössä korvauspäälliköiden, korvausneuvojien, lakimiesten ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Tekninen asiantuntija raportoi korvauspalveluiden palvelujohtajalle.

Odotamme sinulta:

• kykyä hoitaa vahinkoneuvotteluja asiakkaiden, meklarien ja vahingonselvitystoimistojen kanssa sekä suomeksi, englanniksi että ruotsiksi
• logistiikka- ja/tai rakennusteknistä osaamista
• matkustusvalmiutta vahinkopaikoille ja vahinkoneuvotteluihin pääosin Suomessa
• omatoimista työskentelyotetta ja hyvää päätöksentekokykyä
• hyviä viestintätaitoja ja erinomaista asiakaspalveluasennetta
• soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi logistiikka- tai rakennusinsinöörin tutkintoa

Katsomme eduksi vahinkovakuutusalan tuntemuksen, mutta annamme tarvittaessa hyvän perehdytyksen liiketoimintaamme.

Tarjoamme haasteellisen ja itsenäisen työn sekä erinomaiset työsuhde-edut. Tukenasi on kannustava työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä 1.12. tai mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Markus Kääriäinen, markus.kaariainen@lahitapiola.fi, puh. 040 742 4742.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 15.11.2018 mennessä. Hakulomakkeen löydät täältä.