(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija voimamittauslaitteiden kalibrointipalveluun
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Haemme teknistä asiantuntijaa voimamittauslaitteiden kalibrointeihin Vantaalle mittauslaitteiden varmennuksia ja kenttäkalibrointeja tarjoavaan yksikköömme, joka keskittyy kaupan ja teollisuuden mittauksien luotettavuuden varmistamiseen.

Teknisenä asiantuntijana toimit voimamittauslaitteiden parissa sekä voimalaboratoriossa Vantaalla että asiakkaiden luona pääosin Etelä-Suomen alueella. Myös suurten massojen punnituspalvelun hoitaminen erikoiskalustollamme kuuluu tehtäviisi. Pidät myös myyntityöstä, koska vastaat osaltasi näiden palvelujen myynnistä.

Sinulla on soveltuva teknisen alan koulutus (automaatio-, sähkö- tai koneteknikko/-insinööri) sekä vähintään 5 vuoden työkokemus teollisuudesta tai teollisuudelle tarjottavista palveluista.  Työkokemuksesi on mielellään käyttö- tai kunnossapitotehtävistä, arvostamme erityisesti mittaustekniikkaan liittyvää osaamista. Aktiivinen, tehokas, myyntihenkinen ja itsenäinen työote, into kenttätöihin sekä matkustusvalmius Suomessa ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Arvostamme hyvää englannin kielen taitoa kotimaisten kielten lisäksi sekä hyviä it-taitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/rekry viimeistään 5.6.2019.