(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija / tuotetestaaja
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Etsimme Espoon Otaniemeen käytännönläheiseen työhön ja laboratoriomittauksiin henkilöä tekniseksi asiantuntijaksi tai tuotetestaajaksi.

Tarjoamme asiakkaillemme ilmanvaihto- ja ilmastointiteknisten tuotteiden lämpö-, virtaus ja ääniteknisten ominaisuuksien, rakennustuotteiden ja -materiaalien akustisten ominaisuuksien, yleisilmanvaihdon suodattimien sekä väestönsuojatuotteiden testausta tuotekehitystä ja tuotehyväksyntää varten.

Asiakkaitamme ovat lähinnä ilmanvaihto- ja ilmastointiteknisiä tuotteita sekä rakennustuotteita valmistavat ja maahantuovat sekä globaaleilla markkinoilla toimivat yritykset.

Tehtävät

Teknisen asiantuntijan tai testaajan tehtävänä on soveltaa kokeellisia menetelmiä soveltuvien standardien mukaisesti tuotteiden teknisten ominaisuuksien selvittämiseksi, kehittämiseksi ja arvioimiseksi. Myös testauslaitteistojen ylläpito ja kehitystyö on olennainen osa työnkuvaa. Testaukset tehdään pääsääntöisesti laboratoriossa, mutta osa tehtävistä saattaa edellyttää työskentelyä myös laboratorion ulkopuolella. Päivittäisessä työssä toimitaan yhteistyössä tiimin muiden jäsenten ja usein myös asiakkaiden kanssa. Tehtävät ovat monipuolisia ja tarjoavat mahdollisuuden kehittyä kokemuksen karttuessa.

Työpiste sijaitsee Espoon Otaniemessä, Kemistintie 3:ssä.

Odotamme sinulta

Edellytämme Sinulta LVI- / talo- / rakennustekniikkaan liittyvää insinööritutkintoa tai ammatillista peruskoulutusta tai esimerkiksi työteknikkokoulutuksen kautta tai muulla tavalla hankittuja vastaavia taitoja. Myös opintojen loppuvaiheessa oleva henkilö saattaa tulla kysymykseen. Kokemus mittaus-ja testaustoiminnasta lasketaan eduksi, mutta emme edellytä aikaisempaa alan kokemusta.

Olet innokas tarttumaan erilaisiin ja vaihteleviin työtehtäviin ja myös valmis opettelemaan uusia asioita nykyisen osaamisalueesi ulkopuolelta. Työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä. Työtehtävien hoidon kannalta on tärkeää, että osaat toimia osana työryhmää sekä ottaa vastuun tehtävien hoitamisesta. Työtehtävissä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa asiakastyössä, jotka antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Meillä voit olla mukana kehittämässä myös omaa toimintaamme ja uusia palveluita.

Hae nyt

Hakemukset liitteineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla viimeistään 11.3.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Odotamme hakemustasi!