(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija, Tunstall Oy (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Tunstall Oy on maailman johtava turvallisten hoito- ja hoivaratkaisujen tuottaja. Toimitamme edistyksellisiä teknisiä ratkaisuja ja palveluita, jotka vastaavat terveyden- ja sosiaalihuollon tarpeisiin – nyt ja tulevaisuudessa. Ratkaisumme auttavat henkilökuntaa hoito- ja hoivatyön turvallisuuteen liittyvissä haasteissa, sekä mahdollistavat keskittymisen laadukkaaseen hoitotyöhön. Niiden ansiosta kotihoidon, palvelutalojen, sairaaloiden ja terveyskeskusten asiakkaat ovat itsenäisempiä, voivat paremmin ja elävät turvallisemmin. Lue lisää yrityksestä: www.tunstall.fi.

Etsimme nyt Tunstall Oy:lle teknisen taustan omaavaa asiantuntijaa. Odotamme sinun olevan oma-aloitteinen, ahkera ja innokas oppimaan uutta. Olet ongelmanratkaisukykyinen, valmis palvelemaan asiakkaitamme, etkä pelästy pienistä, vaan hallitset tilanteen kuin tilanteen kiireessäkin. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme. Voit olla joko vastavalmistunut tai muutaman vuoden työkokemuksen omaava tulevaisuuden ammattilainen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- hyviä IT taitoja ja kykyä työskennellä asiakasrajapinnassa
- alan teknistä koulutusta
- Windows-käyttöjärjestelmien osaamista
- Linux-käyttöjärjestelmän perusosaamista
- SQL tietokantojen määrittelyjen ja kyselyjen perusosaamista
- perusymmärrystä puhelintekniikoista
- halua kehittää itseään ja oppia uutta
- sujuvaa englanninkielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti
- b-ajokorttia

Lisäksi arvostamme:
- perusosaamista Ethernet teknologiasta
- peruskäsitystä protokollista (esim. http ja FTP)
- oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme:
- tehtävään kattavan perehdytyksen
- pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi
- kilpailukykyisen palkkauksen

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro meille mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Puhelinyhteydenotot arkisin kello 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.