(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija (sairaalat ja lääkäriasemat)
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme nyt Toimitilapalvelut –yksikköömme ylläpito- ja rakennuttamispalvelut –tiimiin

teknistä asiantuntijaa vastaamaan Pohjola Terveyden sairaaloiden ja lääkäriasemien kiinteistötekniikan tuesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Työsuhde on vakituinen ja työpisteesi voi asuinpaikastasi riippuen olla Helsingissä, Tampereella, Turussa, Kuopiossa tai Oulussa.

Tekninen asiantuntija (sairaalat ja lääkäriasemat)

Tehtävässä toimit Pohjola Terveyden sairaaloiden ja lääkäriasemien kiinteistötekniikan ja ylläpidon asiantuntijana. Asiantuntijana tuet paikallisia kiinteistöpäälliköitämme ja he myös vastavuoroisesti tukevat sinua, koska toimipisteet sijaitsevat kattavasti ympäri Suomea. Vauhtiin päästyäsi vastuullesi tullaan keskittämään yhä enemmän haastavia ylläpidollisia kokonaisuuksia.

Tehtävässä huolehdit huolto-ohjelmien kehittämisestä sekä pitkän tähtäimen suunnitelmien laatimisesta. Laadit myös korjausselvitykset ja kustannusarviot tilamuutosten sekä korjausrakentamisen osalta. Toimittajajohtaminen kuuluu myös vahvasti työnkuvaasi. Tärkeä osa työnkuvaasi on myös viranomaisvaatimusten toteutumisesta huolehtiminen.

Työskentelet osana ylläpito- ja rakennuttamispalvelut –tiimiä. Roolisi on itsenäinen, moniulotteinen ja siksi se on myös hyvin vaativa. Apunasi Pohjola Terveyden toimipisteissä sinulla on Toimitilapalveluiden vahva ja osaava valtakunnallinen matriisiorganisaatio.

Ketä etsimme?

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy soveltuva tekninen, vähintään insinööritason koulutus sekä useamman vuoden käytännön kokemus vastaavista tehtävistä. Eduksi katsomme erityisesti kokemuksen sairaala- ja lääkäriasemakiinteistöistä. Hallitset oston, toimittajayhteistyön ja tunnet toimeen liittyvät viranomaismääräykset.

Etsimme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää, sinnikkäästi tuloksiin pyrkivää tekijää. Pystyt pitämään langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa hyvän paineensietokykysi ansioista. Asioiden priorisointi sujuu sinulta luonnostaan. Tehtävässä tarvitset erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja – palveluhenkisyys on työskentelysi kulmakivi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tehtävässä pääset osaksi vahvasti tulevaisuuden tarpeisiin linkittyvää, kasvavaa menestystarinaa. Saat vastuullesi itsenäisen, erittäin monipuolisen ja kiinnostavan tehtäväalueen johon pystyt myös itse vaikuttamaan. Vaikka työnkuvasi on itsenäinen, isossa talossa työskentelyäsi tukee osaava tiimi sekä muut sidosryhmät.

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Matti Kohonen kertoo sinulle mielellään lisää, puh. +358 40 704 6605 (soittoajat 12.2, klo 16-17 ja 15.2, klo 15-16). Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse matti.kohonen@op.fi. 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 12.3.2018 mennessä OPn Uramahdollisuudet-sivuston kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Tuo hakemuksessasi esille myös palkkatoiveesi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä turvallisuusselvitys.