(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija reititinratkaisuihin Goodmill Systems Oy:lle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Oletko kiinnostunut tietoverkoista ja tietoliikenteestä? Pärjäätkö muuttuvissa tilanteissa ja haluat työskennellä myös asiakasrajapinnassa? Etsimme nyt teknistä asiantuntijaa reititinratkaisujen asiakastukeen Espooseen. Mikäli hallitset perus Linux-käyttöjärjestelmän komennot sekä niihin liittyvät työkalut, saatat olla etsimämme henkilö. Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti sopivan henkilön löydyttyä - hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Asiakasyrityksemme Goodmill Systems Oy on erikoistunut reititinratkaisuihin, joiden avulla pystytään toteuttamaan laajakaistaisia verkkoyhteyksiä erittäin vaativiin liikkuviin sovelluksiin, esimerkiksi hälytysajoneuvoihin, juniin ja muihin kulkuneuvoihin.

Tässä tehtävässä toimit teknisessä asiakastuessa auttaen Goodmillin asiakkaita heidän ongelmatilanteissaan. Saat päivittäin asiakkailta sähköpostilla yhteydenottoja, joiden ratkaiseminen kuuluu sinulle. Goodmill Systems Oy on globaali toimija, joten suuri osa heidän asiakkaistaan on ulkomailla. Tehtävä pitää sisällään myös projektiluonteisia asiantuntijan tehtäviä ja sisältää myös yhtiön kehittämän ohjelmiston testausta.

Oletko kiinnostunut työskentelemään globaalissa yrityksessä vastuullisessa ja haastavassa työtehtävässä? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa alan todelliseksi ammattilaiseksi sekä mahdollisuuden rekrytointiin sopimuksen aikana.
TYÖNKUVA

* Tekninen asiakaspalvelutuki Linux ympäristössä
* Tuoteominaisuuksien testaaminen ja verifiointi
* Teknisten dokumenttien kirjoittaminen
* Projektien tekninen käynnistys, asiakaskoulutus ja tuki ulkomailla

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto tai opinnot loppusuoralla ja hän on suuntautunut opinnoissaan esimerkiksi tietoliikenteeseen tai tietoverkkoihin. Asiakkaallamme on mahdollisuus tarjota myös mahdollisuus lopputyön tekemiseen työn ohessa, mikäli aihe on sopiva. Etsimällämme hakijalla on ymmärrys Linux- käyttöjärjestelmästä, IP-tekniikasta ja perustietoliikennelaitteiden toiminnoista (palomuurit, reitittimet, kytkimet). Toivon mukaan sinulla on myös edellytykset selvittää ja korjata IP-tason ongelmia. Tämän lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Korkeakoulututkinto tai opinnot loppusuoralla (AMK/DI)
* Kyky työskennellä Linux käyttöjärjestelmällä tehokkaasti
* Ymmärrystä IP-tekniikasta sekä reitityksestä ja niihin liittyvistä työkaluista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Skriptaus- sekä koodaustaidot katsotaan eduksi


Muuta tietoa

Aloitus: heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen

Sijainti: Espoo

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Goodmill Systems Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme Goodmill Systems Oy on erikoistunut reititinratkaisuihin, joiden avulla pystytään toteuttamaan laajakaistaisia verkkoyhteyksiä erittäin vaativiin liikkuviin sovelluksiin, esimerkiksi hälytysajoneuvoihin, juniin ja muihin kulkuneuvoihin. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Espoossa.