(Poistunut julkaisusta)

Tekninen Asiantuntija rata-automaatio
Siemens Mobility Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään rata-automaatioprojektien (raideliikenteenohjaus ja turvallisuus) parissa? Meillä olisi siihen loistava mahdollisuus, sillä Siemens Mobility hakee nyt useampaa asiantuntijaa työskentelemään projektien parissa Espoon Perkkaalle. 

Siemens Mobility tuottaa ja kehittää uusia, älykkäitä liikenteen ratkaisuita pitkäaikaisella kokemuksellaan toimialasta. Siemens Mobilityn liiketoiminta kattaa monipuolisesti erilaisia liikkumiseen liittyviä digitaalisia ratkaisuja mukaan lukien rata-automaatio, ratasähköistys ja liikkuva kalusto. Yritys kehittää tuote- ja palvelutarjontaansa jatkuvasti tuoden markkinoille uusia ja älykkäitä innovaatioita,https://www.siemens.com/global/en/home/products/mobility.html

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään erilasissa rata-automaatioprojekteissa riippuen taustastasi ja kiinnostuksen kohteistasi. Työskentelet pääasiassa Siemens Mobilityn rata- automaatioprojektien myynti -ja toteutustehtävissä, mutta saatat toimia tarvittaessa myös muissa Siemens Mobilityn projekteissa. Työtehtävät voivat sisältää muun muassa myyntitehtäviä, projektien toteutusta sekä testausta. Työnkuva on muokattavissa osaamistaustan ja oman kiinnostuksen mukaan.

Tulet työskentelemään pääasiassa Siemensin Espoon konttorilla, mutta toivomme sinulta liikkuvuutta tehdä tarvittaessa työtä projektikohteissa.

Tarjoamme sinulle haasteellisia työtehtäviä modernien raideliikenne ratkaisuiden parissa. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti. Löydämme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän riippuen taustasi, kokemuksesta ja omasta mielenkiinnostasi.

Toivomme, että sinulla on aiempaa työkokemusta raideliikenne ratkaisuiden parista. Hyvät tiimityötaidot, asiakaskeskeinen asenne ja aktiivinen ote työhön ovat myös tärkeitä tehtävässä menestymisen kannalta.  

Yhteystiedot

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi viimeistään 15.11.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Lotta Lehmusvuori (Talent Acquisition) +46 70 728 13 80