(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija, raideliikenne ja ERTMS
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen suunnittelu-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni, jonka ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.

Proxionilaiset ovat aidosti ylpeitä yrityksestään. Menestyksen salaisuus piilee siinä, että uskalletaan ajatella isosti. Tulevaisuuden kantava voima on osaava, motivoitunut ja menestyksennälkäinen henkilöstö, joka tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja jonka intohimona on parantaa maailmaa eettisesti ympäristöä vaalien.

Proxionin avulla maailma kulkee raiteillaan! Katso lisää https://www.proxion.fi/

 

Raideliikenne on murroksessa. Suomessa valmistaudutaan liikenteenhallinnassa uusiin radioverkkopohjaisiin ratkaisuihin, joilla päästään kohti digitaalista ja älykästä raideliikennettä. Ensimmäiset radioverkkotekniikkaan nojaavat ERTMS-toteutukset ovat jo valmisteilla.

Etsimme kasvavaan joukkoon raideliikenteen digitalisaation kehittämisestä kiinnostuneita tulevaisuuden tekijöitä.

Haussa on ERTMS -tiimiin tekninen asiantuntija vakituiseen työsuhteeseen.
Valittu henkilö voi työskennellä joko Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä, Pieksämäellä tai Oulussa.

Tahtotilana on vahvistaa Proxionin osaamista erityisesti radioverkkojen, raideliikenteen hallintajärjestelmien sekä liikenteen simuloinnin osalta.
Osaamistaustasi ja mielenkiintosi pohjalta sinulle on tarjolla erilaisia työtehtäviä, esimerkiksi vaatimusmäärittelyiden, RAMS-asioiden, kaluston ja ratainfran mallintamisen, radan teknisten järjestelmien, raideliikenteen hallintajärjestelmien suunnittelun ja asiantuntijatehtävien alueilla.

Haemme aihepiiristä innostuneita tekijöitä. Työkokemus raideliikenteestä, tietoliikenteestä tai ohjelmistokehityksestä on eduksi, mutta asenne kuitenkin ratkaisee.
Työkielenä on osittain englanti, joten edellytämme hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa ja pääset osaksi Proxionin henkilöstörahastoa.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.