(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija, paineilmapalvelut
Sarlin Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Sarlin Groupin liikevaihto on 60 M€ ja siihen kuuluvat tytäryhtiöt Sarlin Oy Ab ja Beamex Oy Ab.

TEKNINEN ASIANTUNTIJA / PAINEILMAPALVELUT

Sarlinin palvelusopimuksilla ja paineilmaverkon mittauksilla varmistetaan teollisuuslaitosten paineilmatuotannon häiriötön ja energiataloudellinen toiminta.

Vastaat asiakkaidemme paineilmajärjestelmien mittausten ja valvonnan raportoinnista. Toimit palveluorganisaation jäsenenä ja teet tiivistä yhteistyötä myynti- ja huolto-organisaatiomme kanssa.

Sinulla on tekninen koulutus kone-, automaatio- tai prosessitekniikasta sekä itsenäinen ote työhön. Olet järjestelmällinen ja palveluhenkinen sekä tartut mielelläsi teknisiin haasteisiin.

Arvostamme teknisen dokumentoinnin, raportoinnin ja kenttätyön kokemusta. Sinulla on mielellään käytännön kokemusta esim. kunnossapidosta tai sähkötekniikasta. Tulet toimeen englannin kielellä ja olet taitava kommunikoimaan sekä suullisesti että kirjallisesti. Työ edellyttää jonkin verran matkustusta.

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi alamme asiantuntijaksi vakavaraisessa ja arvostetussa yhtiössä. Tehtävässä sinua tukevat osaavat työtoverit ja palveluhenkinen organisaatio. Päätoimipaikkasi on Vantaalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Nyman puh. 010 550 4555, sami.nyman@sarlin.com

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si sekä palkkatoiveesi 15.10.2018 mennessä.