(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija / pääsuunnittelija sähkösuunnitteluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2018Työn kuvaus:
  Transtech Oy on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Transtech Oy on osa Skoda Transportation Group -konsernia. Yhtiön toimipaikkoja ovat Oulun konttori, Otanmäen tehdas ja Helsingin kunnossapitoyksiköt. Transtech on erikoistunut kaksikerroksisten matkustajavaunujen ja matalalattiaraitiovaunujen valmistamiseen. Transtech on kehittänyt leveälle raideleveydelle ja ankariin ilmasto-olosuhteisiin soveltuvan kaksikerroksisten matkustajavaunujen tuoteperheen. Transtechin matalalattiainen raitiovaunu ARTIC® on moderni versio yhtiön perinteikkäästä nivelraitiovaunusta. Uudessa raitiovaunussa perinteinen vapaasti vaunun alla kääntyvä teliratkaisu on yhdistetty moderniin matalalattiaisuuteen. Tuote soveltuu erityisesti vaativiin rata- ja sääolosuhteisiin. Transtechin palveluksessa on noin 550 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2016 oli noin 105 milj. €.
 
Etsimme Transtech Oy:n Euroopan parhaan kiskokaluston tuotekehitys- ja suunnittelutiimiin Ouluun SÄHKÖTEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA / SUUNNITTELIJAA vastaamaan kiskokaluston sähköteknisistä ratkaisuista ja sähkösuunnittelun ohjaamisesta.

Teknisenä asiantuntijana toimit osana n. 30 hengen suunnittelutiimiä ja vastaat suunnittelu- ja tuotekehityshankkeissamme sähköteknisten ratkaisujen määrittelystä, yrityksemme ja kumppaniemme välisestä teknisestä keskustelusta ja vastuualueesi suunnitteluryhmän ohjaamisesta.

Suunnittelu-toiminnot sijoittuvat pääasiassa Oulun toimipisteeseen, mutta tehtävää on mahdollista hoitaa myös Otanmäen tehtaalta (Kajaani) käsin.

Keskeinen osa työstäsi on alan teknisen kehityksen seuraaminen ja kilpailukykyisimpien ratkaisujen hakeminen ja soveltaminen tuotteissamme yhteistyössä asiakkaidemme, kumppaniemme ja toimittajiemme kanssa. Asiantuntijatehtävä edellyttää käytännön sähkösuunnitteluosaamista, joten sinun tulee hallita oman alueesi nykyaikaiset suunnittelutyökalut. Tehtäväsi ovat itsenäisiä, mutta edellyttävät hyviä vuorovaikutustaitoja, koska roolisi on tuoda suunnittelutiimiin uusinta tietoa ja näkemystä alastasi. Olet yhteydessä myös asiakkaisiin ja viranomaisiin. 

Edellytämme soveltuvaa koulutusta ja kokemusta sähkösuunnittelusta. Kokenut tiimimme tukee tehtävään kasvamisessa. Työskentelet tavoitteellisesti, asiakaslähtöisesti ja ratkaisukeskeisesti yhdessä muiden asiantuntijoiden, myynnin, hankintatoimen sekä projekti- ja tuotantotiimien kanssa. Omaat hyvät koordinointi- ja priorisointitaidot sekä toimit tuloksellisesti pitäen kiinni aikatauluista. Haluat kehittää itseäsi, tuotetta ja toimintatapoja sekä suhtaudut myönteisesti muutokseen. Ymmärrät turvallisuuden, laadun, hyvän valmistettavuuden sekä kustannustekijöiden merkityksen osana menestyksekästä suunnittelua ja liiketoimintaa. Työ edellyttää hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Transtechilaisena pääset osaksi yli 550 ammattilaisen kasvavaa joukkoa - tulevan kevään aikana tulemme rekrytoimaan useita asiantuntijoita. Meille tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus ja yhteistyö. Työssäsi osallistut Euroopan parhaimpien kiskokalustotuotteiden valmistamiseen ja työsi tukee kestävää kehitystä parantaen joukkoliikenneratkaisuja. Olemme mukana haastavissa, mielenkiintoisissa ja laajoissa kiskokalusto-projekteissa, joten tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja uralla etenemiseen. Pääset osaksi monikulttuurista tiimiä, sillä teet yhteistyötä myös konsernimme Skoda Transportation:n suunnittelijoiden kanssa. Vahvan tilauskannan ansiosta tarjoamme lisäksi pysyvän työn erinomaisine henkilöstöetuineen mukaan lukien mm. joustava työaika, matkustusajankorvaus ja opintojen tukeminen.

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoiveen ja ansioluettelon kera osoitteeseen  helen.vesik@adecco.fi  mahdollisimman pian, viimeistään 9.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antavat Transtechilta sähkösuunnittelupäällikkö Jari Ruuska (040 5275 113) ja henkilöstöpäällikkö Heini Hämäläinen (040 7121 466) sekä Helen Vesik Adeccolta (040 1678 094).
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Tekninen asiantuntija / pääsuunnittelija


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu