(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija menestyksekkääseen IT yritykseen
Telavox

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Hei!

Me olemme Telavox. Telavox on menestynyt IT yritys telekommunikaatio sektorilla, joka on saavuttanut hurjan menestyksen viime vuosine Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Nyt on aika kirjoittaa sama tarina, mutta vielä paremmin, Suomessa!

Helsingin toimisto on avattu Helsingin keskustassa. Tälle hetkellä Helsingin toimistolla työskentelee vahva myyntiorganisaatio, joka myy tuotettamme Suomen asiakkaille. Ja arvaa mitä? Suomen markkina rakastaa Telavoxia! Se on jo mahtavaa, mutta tarvitsemme myös henkilöitä pitämään huolta Suomen asiakkaista. Oletko se sinä? Jatka lukemista!

Haluatko olla osana menestynyttä ja trendikästä yritystä, joka kasvaa jatkuvasti? Voimme tarjota todella hauskan matkan niin Suomen markkinan kasvattamisessa, sekä myös globaalin! Etsimme tällä hetkellä henkilöä, jolla on kokemusta SaaS/Telekommunikaatio alasta tai on yleisesti erittäin kiinnostunut tekniikasta, joka palvelee asiakkaitamme parhaalla tavalla.

Mitä meidän asiakkaiden palveleminen tarkoittaa?

Loistavat henkilöt jotka meillä Telavoxilla pitävät huolta asiakkaistamme ovat Advisoreita. Advisoreilamme on täysi vastuu heidän omien asiakkaiden implementoinnista, tuotteen ja palvelun koulutuksesta, teknisistä kysymyksistä sekä laskutuksesta. Advisorit työskentelevät proaktiivisesti pitääkseen asiakkaat tyytyväisenä ja varmistavat, että he käyttävät tuotteita ja palveluitamme parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaiden oman toiminnan kannalta.

Olet asiakkaan yhteyshenkilö kaikissa heidän tarpeissa pyrit opastamaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutamme sinut olemaan Guru meidän tuotteeseen ja palveluun (Saat meiltä aina täyden tuen Lead Tech ja Customer Economy osastoilta). Tämä tapahtuu pääsääntöisesti puhelimen ja e-mailin välityksellä.

Team-leader mahdollisuus

Tulet työskentelemään Helsingin keskustan toimistossa, joka on täynnä mahtavia ihmisiä ja positiivista energiaa. Jokainen täällä on kunnianhimoinen tekemään Telavoxista menestyksekkään Suomessa! Tällä hetkellä Helsingin toimistolla työskentelee noin kahdeksan henkilöä myynnin parissa erilaisissa rooleissa ja tarkoitus on nyt palkata kaksi Advisoria tukemaan Suomen toimintaa. Haluamme kasvaa Suomessa kovaa vauhtia, joten tulemme myöhemmin palkkaamaan lisää Advisoreita, joten tässä kohtaa on erittäin hyvä mahdollisuus olla askel edellä Team-leader rooliin, jota tulemme jatkossa tarvitsemaan.

Mitä sinulta vaaditaan tähän matkaan?

Jos sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta ja mielellään SaaS/telekommunikaatio alalta niin olemme super iloisia! Olet expertti (Tietenkin) asiakassuhteissa ja pidät heidän kanssa työskentelystä. Meillä Telavoxilla sinulla on omat asiakkaat ja arvostat näitä asioita: Ymmärrät asiakkaiden tarpeet, toiminnan ja haasteet helposti, joiden pohjalta palvelet heitä. Lisäksi tykkäät keskustella puhelimitse ja olet näppärä koneella Suomeksi sekä Englanniksi. Telavox on IT -yritys Telekommunikaatio alalla, joten asiat tulevat olemaan huomattavasti helpompia mikäli omaat teknistä kiinnostusta tai osaamista.

Tärkein asia meille on kuitenkin asenne! Asenne joka pitää sisällään luovan ajattelun, ketterät työskentelytavat sekä haluat aina pitää hauskaa.

Uskomme, että tämä rooli on mahtava henkilölle, joka haluaa kasvaa ja haastaa itseään uudelle tasolle. Tervetuloa Telavoxille, yritykseen joka on täynnä kunnianhimoisia henkilöitä jotka haluavat myös pitää hauskaa!

Älä esitä vaikeasti tavoiteltavaa!

Haluamme kuumeisesti kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemus ao. linkistä. Jos sinulla tuli mitä tahansa kysymyksiä tätä lukiessa, otathan yhteyttä Victoria Lindéniin: victoria.linden@telavox.com tai +4640-620 02 60.