(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija, LVI-DAHL Oy
LVI-Dahl Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2018

Etsimme nyt DAHL Oy:n hankintaorganisaatioon LVI -tuotteet tuntevaa teknistä osaajaa, ensisijaisesti Vantaan pääkonttorille. Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn sopimuksen mukaan.

Valittavan henkilön rooli on varmistaa sekä tulevien että olemassa olevien LVI-alan Private Label -tuotteiden laatu sekä toimia teknisenä asiantuntijana Private Label -tiimissä. Osa Private Label -tuotteista hankitaan EU:n ulkopuolelta hyödyntäen Saint-Gobainin globaalia hankintakanavaa.

Valitun henkilön vastuulle kuuluvat Private Label -tuotteiden osalta mm. laadun suunnittelu ja varmistaminen uusissa projekteissa, asiakasreklamaatioiden hoito sekä tekninen tuki myynnille ja asiakkaille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Teknistä koulutusta
  • LVI-tuotteiden vankkaa teknistä tuntemusta
  • Hyvää IT-osaamista (ERP, Microsoft Office, erityisesti Excel)
  • Englannin kielen taitoa

Olet kokenut LVI-osaaja, tunnet myös ko. tuotteiden asennuspuolen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, tulet hyvin toimeen painetilanteissa. Olet asiakaskeskeinen, teet sen minkä lupaat. Olet sitoutunut hyvin tavoitteelliseen toimintaan.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä, tehokkaan perehdytyksen tehtäviisi sekä ammattitaitoisen porukan täyden tuen.