(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija LOAS:lle Lappeenrantaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2019

Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö (LOAS) on kaikkien Etelä-Karjalassa opiskelevien asuntoyhteisö. Tarjoamme laadukkaita ja edullisia opiskelija-asuntoja noin 3000 opiskelijalle.

Tekninen asiantuntija


Haemme uutta työkaveria kanssamme luomaan ja kehittämään houkuttelevia asumispalveluita opiskelijoille. Me haluamme olla rakentamassa hyvinvointia ja kestävää kilpailuetua alueellisesti sekä valtakunnallisesti. Opiskelijat ovat toimintamme sydän.


Toimit Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiön taloteknisenä asiantuntijana. Voit olla jo kokenut ammattilainen tai vasta uraasi aloitteleva tulevaisuuden osaaja. Tehtäväsi on vastata säätiön omistamien ja hallinnoimien kohteiden taloteknisistä järjestelmistä, kuten lämmityksestä sekä taloautomaatiosta. Työsi edellyttää tiivistä yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa ja oman organisaation sisällä. Työskentelet toimistolla sekä kentällä etkä pelkää osallistua asennuksien tekemiseen. Edustat säätiötä eri tilaisuuksissa ja pidät tiivistä yhteyttä sopimuskumppaneihimme.

Odotamme hakijoilta:


- kiinnostusta kiinteistöjen kunnossapidosta sekä taloteknisistä ratkaisuista,
- hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja,
- teknistä tai energia-alan koulutusta,
- halua oppia uutta ja kehittää osaamistaan sekä
- englanninkielen taitoa.


Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtävän. Saatavilla on nyt mielenkiintoinen työ osaavien ihmisten tukemana mukavassa työyhteisössä. Tehtävässä pääset jatkuvasti vaikuttamaan sekä kehittämään toimintaa kokonaisvaltaisesti. Apunasi ovat ihmisläheinen ja ketterä organisaatio sekä mukavat työkaverit. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Rekrytoinnista Adeccolla vastaa Myyntipäällikkö Martti Hannola p. 040 663 4033 tai martti.hannola@adecco.fi. Hakuaika päättyy 2.6.2019. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.