(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija / laboratorioinsinööri DEKRAn metallilaboratorioon Turkuun
DEKRA Industrial Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Kiinnostaako työ metallilaboratoriossa? Omaatko teknistä taustaa ja asiakaspalvelukokemusta? Mikäli kyllä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi!

Haemme reippaalla asenteella varustettua teknistä asiantuntijaa / laboratorioinsinööriä DEKRAn Turussa sijaitsevaan metallilaboratorioon toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat DEKRAn asiakasyritysten testaustoimeksiantojen vastaanottaminen sekä käsittely tärkeänä osana laboratoriotiimiä. Tehtävässäsi toimit myynnin ja tuotannon rajapinnassa. Keskustelet päivittäin sidosryhmiemme kanssa puhelimitse ja sähköpostilla tilauksiin liittyvistä teknisistä yksityiskohdista sekä käytännön järjestelyistä. Tehtäviisi kuuluu myös teknistä dokumentointia ja tarvittaessa testaustuotantomme avustamista.

Toivomme sinulta teknistä koulutusta (esim. materiaalitekniikka, konetekniikka) sekä kokemusta vastaavista työtehtävistä. Olet kenties aikaisemmin toiminut konepajateollisuudessa esimerkiksi laatu- tai ostotehtävien parissa. Metallien laboratoriotutkimusten ja hitsauksen laadunvarmistuksen tuntemuksen katsomme eduksi. Nautit monipuolisesta, tarkkuutta vaativasta työstä ja olet järjestelmällinen. Asiaskasrajapinnassa työskentely edellyttää oma-aloitteista, joustavaa ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä halua ja valmiuksia vaativaan ja itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät IT-taidot sekä sujuva suomen ja englannin kielitaito. Mahdollinen kokemuksesi teknisten spesifikaatioiden ja standardien käsittelystä on tärkeä voimavara.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän alansa johtavan, kansainvälisen yrityksen palveluksessa sekä mukavan ja asiantuntevan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi hakemuksen ja ansioluettelon muodossa 15.8.2018 mennessä. Työt alkavat syyskuussa 2018.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, olethan yhteydessä Baronalla Kati Blinnikka-Pullolaan, puh. 050 370 8435, tavoitettavissa pe 3.8. klo 12.30-14.00 tai ma 13.8. klo 14.00-16.00 välisenä aikana.