(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija, Kouvola
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Haemme nyt teknistä asiantuntijaa Lumon Oy:n Technical support tiimiin Kouvolaan

Tekninen asiantuntija vastaa paikallisten myynnintukitiimien teknisestä tuesta sekä suunnittelutuesta alueille. Technical support tiimissä pääset osaksi kokenutta Lumon asiantuntijaorganisaatiota.

Voisit olla meille oikea henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. rakennusalan insinööri tai DI). Odotamme, että hallitset yleisimmät suunnitteluohjelmat. Lisäksi arvostamme kokemusta rakennesuunnittelusta, lujuuslaskennasta ja tietomalleista. FISE-pätevyydet katsotaan eduksi ja mutta eivät ole välttämättömiä. Olet toimintatavoiltasi asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisukykyinen tekijä, jolla on halu oppia uutta ja kehittyä. Työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 24.3.2019 osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi

Lisätiedot: Solution manager Juhani Hovi, p. 0407586089