(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija, kokoaikainen, Granlund Isännöinti, Helsinki
Granlund Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020
Kiinnostaisiko sinua työskennellä monipuolisissa tehtävässä teknisten asioiden parissa? Pidätkö asiakastyöstä? Mikäli tunnistat itsesi edeltävistä, niin jatkathan lukemista – haemme Granlund Isännöinnille teknistä asiantuntijaa mielenkiintoisiin tehtäviin!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme teknistä asiantuntijaa Granlund Isännöinnille Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta tai sovitusti. Granlundin isännöimät asunto-osakeyhtiöt sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella.

Teknisen asiantuntijan tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisessa roolissa kiinteistöjen korjaus- ja kunnossapitotarpeiden selvittämisen ja suunnittelemisen parissa. Granlund Isännöinnin asiakkaat ovat pääsääntöisesti asunto-osakeyhtiöitä, joten pääset toimimaan yhteistyössä myös yhtiöiden osakkaiden ja hallitusten kanssa. Tehtäviisi kuulu tämän lisäksi myös korjaushankkeisiin liittyvä dokumentointi. Tuotat asiakkaallesi materiaalit, joiden avulla voidaan toteuttaa suunnitellut korjaushankkeet.

Granlund Isännöinti Oy aloitti toimintansa toukokuussa 2020, kun Talohallinta tuli osaksi Granlund-konsernia. Konsernissa yhdistyvät vahva isännöintiosaaminen sekä talotekniikan ja rakennuttamisen asiantuntijapalvelut. Asumisen arjen sujuvuus sekä kiinteistöjen pitkäjänteinen ylläpito ovat toimintamme keskiössä, mutta voimme tarjota myös aivan uudentyyppisiä palveluita taloyhtiösi hyväksi.

Talohallinnan 50 vuoden kokemus sekä jatkuva halu kehittää toimintaa tekevät meistä erinomaisen kumppanin isännöintiin. Palveluksessamme on lähes 40 isännöintialan ammattilaista. Myös muut Granlund-konsernin rautaiset asiantuntijat ovat käytössämme. Toimialueenamme on pääkaupunkiseutu – Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Lue lisää Granlund Isännöinnistä: https://www.granlundisannointi.fi/

Pääasialliset tehtävät
  • Granlund Isännöinnin isännöimien asunto-osakeyhtiöiden korjaustarpeiden kartoitus ja suunnittelu
  • Yhteydenpito yhdessä isännöitsijän kanssa taloyhtiöiden osakkaisiin ja hallituksiin
  • Korjauksiin liittyvien materiaalien luominen ja dokumentointi

Odotamme sinulta
  • Soveltuvaa tutkintoa, esim. AMK-insinööri tai diplomi-insinööri
  • Rakennusteknistä ymmärrystä ja kokemusta alan tehtävistä
  • Kykyä toimia vakuuttavasti vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa

Tarjoamme sinulle
  • Hyvän perehdytyksen ja startin työurallesi Granlundilla
  • Kannustavan työyhteisön tuen
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi alan ammattilaiseksi

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin jätähän hakemuksesi palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.11.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden.