(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija, kokoaikainen, Fast Enterprises, Helsinki
Fast Enterprises LLC

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Fast Enterprises LLC:lle energistä ja ongelmanratkaisukykyistä teknistä asiantuntijaa työskentelemään mielenkiintoisten projektien pariin Helsingin Vallilaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tulet työllistymään suoraan Fast Enterprises LLC:lle.

Teknisen asiantuntijan roolissa pääset työskentelemään ongelmanratkaisukykyä vaativien haasteiden kanssa johtavien ohjelmistotuotteiden parissa. Työskentelet servereiden, tietokantojen, tietoturvallisuuden sekä tietoverkkojen parissa. Työnkuvaasi kuuluu myös järjestelmän toiminnan ja suorityskyvyn valvominen. Mikäli järjestelmissä havaitaan ongelmia, selvitätte tiiminne kanssa yhteistyössä ongelman syyn, ja toteutatte tarvittavat korjaustoimenpiteet. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä loogiseen ajatteluun ja vaativaankin ongelmanratkaisuun sekä ymmärrystä ohjelmointikielistä. Voit olla työurasi alkuvaiheessa, mutta ymmärrystä teknologiaratkaisuihin on löydyttävä esimerkiksi opinnoistasi. 

Fast Enterprises LLC on kansainvälinen ohjelmistotalo, joka tuottaa ohjelmistoja etenkin julkishallinnon tarpeisiin. Heidän tunnetuin ohjelmistonsa on GenTax. Tehtävässä pääset osaksi maailmanlaajuisesti isoa ohjelmistokehitysprojektia ja siten auttamaan Verohallintoa parantamaan asiakaskokemusta Fastin dynaamisella ja modernilla järjestelmällä. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä osaksi suurta ja kansainvälistä projektia. Työkielenä on englannin kieli. 
 

Pääasialliset tehtävät

 • Järjestelmien ylläpitäminen servereiden, tietokantojen, tietoturvallisuuden sekä tietoverkkojen osalta
 • Ohjelmisto-ongelmien vikojen selviettäminen sekä korjaaminen

Odotamme sinulta

 • Relevanttia koulutustaustaa (esimerkiksi IT tai matemaattinen)
 • Erinomaista suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Luontaisia ja vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 • Ymmärrystä ohjelmointikielistä, etenkin SQL:stä
 • Kykyä loogiseen ajatteluun ja vaativaan ongelman ratkaisuun

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittää taitojasi kansainvälisessä työympäristössä uusissa toimistotiloissa Vallilassa
 • Hyvän perehdytyksen ja edistykselliset työvälineet
 • Erinomaiset työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen
 • Kannustavan työyhteisön ja tiimin tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Lähetäthän englannin kielisen hakemuksesi ja CV:n mahdollisimman pian, viimeistään 5.4.2020. Nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.