(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija, kesätyö
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Hei Sinä, tule työkaveriksi tiimiimme!

Mitä työelämä DNA:lla on? Vastuuta, vapautta, joustavuutta. Kiinnostuitko? Hienoa, sillä haemme juuri sinua työkaveriksemme DNA yritysliiketoiminnan Service deskiin. Teet töitä palveluoperointi-osaston huipputiimissä sertifioitujen tietoliikenne- ja tietoturva-asiointuntijoidemme kanssa ja ratkaiset yritysasiakkaidemme teknisiä haasteita yhdessä Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä.

Haemme nyt useampaa teknistä Service desk – asiantuntijaa. Tuleva työpisteesi sijaitsee joko Helsingin Käpylän DNA-talossa tai Oulun DNA-talossa, jonka tarjoama työympäristö on varmasti Suomen kärkitasoa. Service desk työssä pääset työskentelemään mm. yritysasiakkaiden palomuuri- WAN/LAN verkkojen parissa.

Kesätyöntekijöiltä toivomme

  • Perusteet tietoliikenneverkoista (TCP/IP)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa
  • Halua jatkuvaan oppimiseen.

Tehtäväsi kehittyvät jatkuvasti, joten on ensisijaisen tärkeää, että osaat kehittää itseäsi päivittäin. Tietotekniikka/tietoliikenne AMK koulutuksesta on hyötyä, kuten myös kokemuksesta asiakaspalvelu tai service desk työtehtävistä. Edellytämme kykyä kertoa omista suunnitelmista ja tavoista, joilla aiot ne toteuttaa.

Viihdyt tiimissämme, jos

Työskentelyasenteesi on palveluhenkinen ja kykenet toimimaan oma-aloitteisesti, huolellisesti ja vastuullisesti. Meille on tärkeää, että erottaudumme kilpailijoistamme ensiluokkaisella palvelulla ja osaamisella ja siksi odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä ja positiivista palveluasennetta, osaat arvioida myös muiden osaamista ja pyytää heiltä rohkeasti apua ja tukea. Myös muut odottavat tukea sinulta, sillä tiimimme tekee jatkuvasti yhteistyötä!

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Esittele itsesi tai vinkkaa kaverille 29.2.2020 mennessä! Terveisin koko Service desk tiimi.

Lisätietoja antaa Omid Rokhsatzadeh puh. +358 44 044 2779, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-15 tai s-postitse omid.rokhsatzadeh@dna.fi

Kiinnostuitko? Älä kulje onnesi ohi, vaan hae välittömästi klikkaamalla alla olevaa linkkiä!