(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija - Keminmaa
Suomen Työkalu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019
Suomen Työkalu Oy on 30 vuoden aikana kasvanut vakaasti yhdeksi suurimmista autokorjaamotekniikan ja laiteratkaisujen toimittajista Suomessa ja Ruotsissa. Myynnin lisäksi suunnittelemme kohteet, asennamme laitteet, vastaamme huollon toimivuudesta ja ylläpidämme koulutus- ja neuvontapalveluja. Asiakkainamme ovat autokorjaamot, katsastusasemat, korikorjaamot, automaalaamot, rengasliikkeet sekä alan oppilaitokset. Vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 11,6 miljoonaa euroa.
Etsimme asiakkaallemme Suomen Työkalu Oy:lle teknistä asiantuntijaa Keminmaalle. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan suoraan asiakasyritykseemme ja tehtävän aloitus on syys-lokakuussa.
Teknisen asiantuntijan tehtävissä vastaat yrityksemme jälkimarkkinoinnista laajalle ja vahvaa teknistä asiantuntijuutta arvostavalle asiakasverkostollemme. Päivittäisessä työssäsi vastaat myös korjaamolaiteasennusten ja huoltosopimusten organisoinnista, jotta huoltotiimimme ja alihankkijamme mahdollistavat asiakkaidemme tuotantokoneiden tehokkaan toiminnan. Ihanteellista olisi, jos sinulla olisi aiempaa kokemusta konehuollon, kunnossapidon tai varaosamyyjän tehtävistä. Koulutustaustasi voi olla joko insinööri tai teknikko, myös harrastuksen ja kiinnostuksen kautta hankittu tekninen osaaminen katsotaan eduksi. 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
  • vahvaa teknistä osaamista, tehtäviisi kuuluu ongelmanratkaisu ja tekninen neuvonta
  • hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, sillä pidät tiivistä yhteyttä tehtaan edustajiin ja päämiehiin
  • sujuvia IT-taitoja erityisesti MS Officen osalta, jotta tilaukset, raportointi ja seuranta saadaan dokumentoitua
  • paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä, koska pienellä tehokkaalla tiimillä hoidamme asiakkaitamme suurella palveluasenteella
  • itsenäistä ja vastuullista työotetta, sillä perehdytyksen jälkeen esimiehesi ja tiimisi luottavat, että osaat kysyä tarvittaessa neuvoa
Tarjoamme sinulle hyvän ja vakaan työyhteisön, jossa ollaan yhdessä ylpeitä työn jäljestä, luotetaan tiimikavereihin ja joustetaan arjen haasteissa sekä kartetaan tiukkoja sääntöjä. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi maanantaina 16.9. klo 15-16 ja torstaina 19.9. klo 13-14 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi