(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija, kaukolämpö- ja kaukojäähdytysratkaisut
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Varmistaaksemme strategian mukaisen myynnin kasvun sekä markkina-alueen laajentamisen etsimme nyt joukkoomme Teknistä asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin, Kampin toimipisteeseemme mahdollistamaan asiakkaitamme tehokkaan kaukolämmön hyödyntämisen.

Ilman yhteistyötä emme menesty, ja toimimmekin tiiviisti yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tarvitsemme toistemme tietoa, osaamista, kokemusta, näkemystä ja intohimoa. Olisitko sinä etsimämme tekninen osaaja ja myynnin mahdollistaja?

Tässä vakituisessa roolissa työskentelet kiinteistöjen kaukolämpö- ja kaukojäähdytysratkaisujen parissa. Vastaat LVI-suunnittelijan ja urakoitsijan kaukolämpölaitteiden suunnittelutarkastuksista, valvot kaukolämpölaitteiden asennustöitä ja teet asennustarkastukset asiakkaillamme. Autat asiakkaitamme teknisissä asioissa tuotteen elinkaaren ajan ja hoidat asiakassuhteita kasvokkain työmailla, asiakkaiden tiloissa, puhelimen välityksellä ja sähköpostitse. 

Katsomme eduksesi kokemuksen talotekniikkajärjestelmistä, kaukolämpölaitteista ja muista LVI- laitteista. Menestyäksesi uudessa tehtävässäsi sinulla on hyvä olla jonkin verran kokemusta LVI-suunnittelusta, asennustekniikasta ja työmaatekniikasta. Onnistumisesi avaimena toimiikin tekninen, huolellinen ja asiakaslähtöinen työotteesi. Kokemus asiakkuuksien hallinnasta tai sidosryhmäyhteistyön rakentamisesta organisaation sisällä katsotaan eduksesi. Onhan sinulla talotekniikan insinöörin tutkinto tai omaat vastaavat tiedot? Ja kommunikoithan sujuvasti niin suomeksi kuin englannin kielellä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa?

Meillä saa jokainen olla oma itsensä ja laittaa rohkeasti persoonaa peliin. Totuttuja toimintatapoja saa haastaa ja kyseenalaistaa sekä kannustamme uusien juttujen kokeilemista. Asiakaspalveluhenkinen, tiimityöstä nauttiva, tekniikasta kiinnostunut ja oma-aloitteinen henkilö viihtyy varmasti tässä tehtävässä. Liikut työssäsi omalla autollasi pääosin pääkaupunkiseudulla. Lisäksi voi joskus tulla tarve matkustaa myös esim. Pirkanmaan alueelle. Odotamme sinua osaksi energistä työyhteisöämme!

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Veli-Matti Hautamäeltä (0503873737 / veli-matti.hautamaki@helen.fi). Vellu on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse klo 15 - 17.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 8.11.2020 mennessä. Haethan tehtävään kuitenkin mielellään mahdollisimman pian ja kerrot miksi juuri sinä olisit paras valinta tähän tehtävään, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Yhdistetään voimat!