(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija, ilmanvaihtokoneiden tekninen tuki
Vallox Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2020

Haemme nyt teknistä asiantuntijaa vahvistamaan nelihenkistä teknisen tuen tiimiämme. Me Valloxilla suunnittelemme, valmistamme ja myymme teknologisesti ja toiminnallisesti korkealaatuisia, turvallisia ja ympäristökuormitukseltaan optimoituja ilmanvaihtolaitteita. Teknisen tuen tiimimme varmistaa, että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme saavat tarvitsevaansa tuotteisiimme liittyvää tukea.  

Tehtävänäsi teknisenä asiantuntijana on vastata sähköisesti ja puhelimitse tuotteitamme ja ilmanvaihtoa koskeviin teknisiin kysymyksiin. Et pelkää puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua, vaan nautit ongelmien ratkaisemisesta. Tavoitteesi on tuotteisiimme ja palveluumme tyytyväinen asiakas!  

Työpäiviisi kuuluu myös mm. tuotereklamaatioiden käsittelyä ja varaosien myyntiä, huoltoliikkeiden henkilökunnan kouluttamista sekä teknisen tuen antamista myös sisäisille sidosryhmille ja vientiasiakkaille. Pidät pääsi kylmänä ja toimit tehokkaasti nopeasti muuttuvissa ja yllättävissäkin tilanteissa, mutta pidät myös rutiineista. Satunnainen teknisen tuen antaminen asiakaskohteissa ja työmailla, sekä siihen liittyvä matkustaminen kotimaassa, tuovat työhön mukavaa vaihtelua.  

Sinulla on tehtävää tukeva tekninen koulutus ja hallitset sähkö- ja automaatiotekniikan. Arvostamme, jos sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista teknisen tuen tehtävistä. Eduksesi on myös, jos tunnet jo ohjelmoitavat logiikat ja/tai ilmanvaihtojärjestelmät ja niiden käyttöönoton. Tärkeintä on kuitenkin utelias mieli ja into oppia uusia teknologioita. 

Positiivisen ja ulospäinsuuntautuneen luonteesi avulla hallitset haasteellisetkin asiakasneuvontatilanteet. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva, ja pidät itsenäisestä työskentelystä. Et halua kuitenkaan hautautua työhuoneeseesi yksin, vaan koet tiimirajojen yli tehtävän yhteistyön työn imua edistävänä asiana. Kanssasi onkin kaikkien helppo tulla toimeen! Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia ja pärjäät asiakkaiden kanssa tarvittaessa myös ruotsiksi. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän tunnetun brändin ja laadukkaiden kotimaisten tuotteiden parissa sekä vakituisen työpaikan vakavaraisessa, lähes 50-vuotiaassa yrityksessä. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin mm. vapaaehtoisella Terveysvakuutuksella ja ePassi-henkilöstöeduilla (Sportti&Kulttuuri ja Hyvinvointi).  

Läsnäolo Loimaan konttorilla/tehtaalla helpottaa etenkin aluksi päivittäistä työskentelyäsi, mutta työtä voi tarvittaessa tehdä ns. normaalin toimistotyöajan puitteissa osin myös etänä.  

Miten haet Valloxin uudeksi teknikseksi asiantuntijaksi?

Hae paikkaa viimeistään 16.8.2020. 

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi (esim. hakemuskirje tai linkki hakemusvideoon) palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@vallox.com. Kirjoita sähköpostin aihekenttään ”Tekninen asiantuntija".

Jäikö jokin askarruttamaan, kaipaatko lisätietoja?

Lisätietoja tehtävästä antaa alla olevina aikoina jälkimarkkinointipäällikkö Jukka Jalonen, puh. 010 7732 244: 

  • ti 11.8. klo 13-15
  • to 13.8. klo 9-11

Hakuprosessia koskeviin tiedusteluihin vastaa henkilöstön kehittäjä Tanja Altti, puh. 010 7732 241.