(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija / field engineer
Bridgestone

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme rengastuotteiden teknisistä asiakaspalvelu- ja kenttätehtävistä kiinnostunutta henkilöä

TEKNINEN ASIANTUNTIJA / FIELD ENGINEER

Toimit kevyiden ja raskaiden renkaiden teknisenä asiantuntijana yhdessä teknisen päällikön kanssa. Työnkuvaasi kuuluu mm. asiakkaiden konsultaatio tuotteiden teknisissä kysymyksissä ja reklamaatioiden käsittely. Keskusvarastomme yhteydestä Lahdesta löytyy tekniset tilat reklamaatioiden analysointia varten. Toimit myynnin tukena ja jälleenmyyjien kouluttajana; työsi edellyttää matkustusvalmiutta jälleenmyyjien ja loppuasiakkaiden luokse. Osallistut uusien tuotteiden lanseerauksiin kouluttajana ja teknisenä asiantuntijana.

Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta teknisistä tehtävistä ja halua kehittyä niiden parissa.  Rengastuotteiden tai autoalan tuntemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Positiivisella ja ennakkoluulottomalla työasenteella sekä yhtiön sisäisellä koulutuksella kasvat alan ammattilaiseksi. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Pystyt työskentelemään englannin kielellä ja hallitset MS Office -ohjelmat. Työ edellyttää hyvää paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja, ongelmaratkaisukykyä ja matkustusvalmiutta.

Tarjoamme aidosti kansainvälisen ja haasteellisen työympäristön sekä mahdollisuuden olla osana menestyvää eurooppalaista tiimiämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 20.9. ja 24.9. kello 9–11. Soittopyynnöt sähköpostitse osoitteeseen nina.kuusinen@arespartners.fi tai puhelimitse 044 275 4654.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets 30.9.2019 mennessä.