(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija DNA:lle
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Ovatko TCP/IP, WAN, LAN ja WLAN sinun juttusi? Haluaisitko kehittyä niiden parissa entistä paremmaksi osaajaksi, ja työskennellä asiakkaidemme luotettuna auttajana tiimissä, jossa itsensä jatkuva kehittäminen on arkipäivää? Etsimme nyt useampaa vakituista teknistä asiantuntijaa DNA:n yritysasiakkaiden service deskiin Helsingin Käpylään tai Oulun Myllytulliin.

Sinulle tarjolla olevat saappaat

Teknisenä asiantuntijana pääset tukemaan SLA:n piirissä olevia yritysasiakkaita heidän käyttäessään DNA:n viestintään, dataan, palvelinkeskuksiin ja yritysverkkoihin liittyviä palveluita. Pääset itse ratkaisemaan yli 90 % asiakkaiden ongelmista jo ensimmäisen yhteydenoton perusteella, ja tekemään tietysti myös tiivistä yhteistyötä tuotteiden ja tekniikan asiantuntijoiden kanssa. Vikailmoitusten vastaanoton lisäksi seuraat myös erilaisia monitorointijärjestelmiä ja toteutat asiakkaiden muutospyyntöjä esimerkiksi verkon konfiguraatioihin. Tulet muiden tiimiläisten tavoin työskentelemään erilaisissa työvuoroissa, koska palvelemme asiakkaita 24 / 7 / 365. Saat tietysti itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Tuleva työpisteesi sijaitsee Helsingin Käpylässä tai Oulun Myllytullissa, ja myös etätyöskentely on mahdollista.

What’s in it for you?

Tämän tiimin jäsenenä saat erinomaiset mahdollisuudet oppia ja kasvattaa asiantuntemustasi sekä itse työn kautta, mutta myös osallistumalla erilaisiin koulutuksiin ja suorittamalla sertifiointeja. Pääset toimimaan aidosti asiantuntijana ja sinulla on valta ratkaista asiakkaan ongelma sen sijaan, että vain eskaloisit vikatikettejä eteenpäin. Työn kautta tulet tutuksi myös erilaisten palveluidemme kanssa, ja tästä tiimistä edetäänkin usein asiantuntijatehtäviin oman talon sisällä. Luonnollisesti pääset nauttimaan myös DNA:n kattavista työsuhde-eduista, mm. laajasta työterveyshuollosta, ja itse palkkauskin on kilpailukykyinen.

Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan DNA:n palvelukseen.

Mitä toivomme sinulta?

  • Hyvää perusosaamista tietoliikenneverkoista (TCP/IP), palomuureista, lähiverkoista ja reitittimistä
  • Tietoliikenteeseen painottuvaa koulutusta ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta – voit olla myös pian valmistumassa
  • Halua jatkuvasti kehittää osaamistasi entistä paremmaksi
  • Positiivista asennetta
  • Valmiutta vuorotyöhön (palveluaikamme on 24 / 7 / 365)
  • Kykyä palvella asiakkaita suomeksi ja englanniksi

Tässä tehtävässä turvallisuusselvityksen läpäiseminen on edellytyksenä työllistymiselle.

Miksi DNA:lla viihdytään?

DNA:n ammattilaisten keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. DNA:n arvomme nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät aidosti arjessa ja työkulttuurissa. DNA tarjoaa myös muita ison talon etuja, vaikkakin tärkeintä on kyetä tarjoamaan sinulle motivoivia ja haastavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan.

Voimme myös ylpeänä kertoa, että DNA palkittiin helmikuussa Suomen toiseksi parhaana työpaikkana suurten yritysten sarjassa, joten olemme kirjaimellisesti Great Place to Work. Lue lisää: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Kiinnostuitko?

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Barona IT:n kanssa. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, se onnistuu helposti vain tallentamalla CV:si järjestelmäämme! Jos haluat sparrailla siitä, voisiko tämä olla juuri sinulle oikea seuraava steppi urallasi, ota puhelu tai laita sähköposti Saila Karoselle (0503210343 ja saila.karonen@barona.fi).