Tekninen asiantuntija / Application Engineer / SKF, Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018


SKF tunnetaan maailmalla huippuosaamisestaan. Esimerkkejä johtavista tuote- ja osaamisalueistamme ovat laakeroinnit, tiivistäminen, voitelujärjestelmät, mekatroniikka sekä asiantuntija- ja käyttövarmuuspalvelut. Suomen pääkonttorimme sijaitsee Espoon Leppävaarassa. SKF:n palveluliiketoiminnan tavoitteena on kehittää asiakkaidemme tuotannon kokonaistehokuutta ja parantaa kilpailukykyä. Palveluvalikoimamme käsittää teollisuuden palvelut teknisestä tuesta aina kokonaisvaltaisiin käyttövarmuussopimuksiin ja etävalvontaan. Tutustu tarkemmin yritykseemme osoitteessa www.skf.fi.

Haemme nyt Espoon toimistollemme sinua

Tekninen asiantuntija / Application Engineer

tuomaan lisäarvoa asiakkaillemme teknisen tuen Application Engineer asiantuntijaryhmässä. Toimit vahvana vaikuttajana asiakastiimeissä yhteistyössä myynnin, asiakaspalvelun ja palveluliiketoiminnan kanssa. Kykenet löytämään asiakkaille uusia teknisiä ratkaisuja aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Autat sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita teknisissä kysymyksissä, riskiarvioinneissa ja ongelmanratkaisuissa. Kykenet myös johtamaan strategisia innovaatioprojekteja kansainvälisten yhteistyötahojen kanssa. Omaat hyvä teknisen mekaniikan yleisen ymmärryksen ja tietotason tuotantoteknologioista sekä pyrit käyttämään, kehittämään ja jakamaan osaamistasi jatkuvasti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknillistä koulutusta sekä laaja-alaista teknistä ja mekaanista laiteymmärrystä. Olet aidosti kiinnostunut teknisen alan uusimmista teknologioista ja trendeistä, ja haet jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja. Projektiosaaminen katsotaan eduksi.

Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja kykenet tunnistamaan asiakkaiden todelliset tarpeet. Työssä menestymiseen tarvitset sujuvan esiintymisen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Työ edellyttää valmiutta matkustaa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan teollisuuteen johtavien tuotteiden ja palveluiden parissa sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet jatkuvalle työssä kehittymiselle.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Samuli Virolainen samuli.virolainen(at)skf.com maanantaisin klo 15–16 puh. 040 517 3911 sekä MPS-konsultit Heidi Palo 18.9. klo 12–13, puh. 020 746 9628 ja Veronika Solovian 21.9. klo 12–13, puh. 020 746 9463. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 23.9.2018 mennessä.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1181852
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo