(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiakkuuspäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa.

 

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme

 

TEKNISTÄ ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

 

Teknisen asiakkuuspäällikön roolissa vastaat liikekiinteistöjen kiinteistötekniikan toimivuudesta ja energiatehokkuudesta sinulle nimetyissä asiakkuuksissa. Vastaat asiakkuuksien suunnitelmallisesta kehittämisestä, reklamaatioiden selvittämisestä ja korjaavien toimenpiteiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu myös tekniikan huoltojen aikataulutus ja seuranta.

 

Asiakaslähtöisyys sekä osaava ja tyytyväinen henkilökunta ovat menestyksemme avaintekijöitä ja samalla työsi tärkeimmät kulmakivet. Roolissasi et toimi tiimisi lähiesimiehenä, mutta tehtävässäsi sinulla on valvontavastuu oman vastuualueen henkilöstön tekemisestä liittyen työturvallisuuteen ja asiakassopimuksen mukaisen toiminnan noudattamiseen. Työturvallisuus on sinulle sydämen asia ja vastaat omalta osaltasi siitä, että porukallasi on hyvät työskentelyedellytykset ja että noudatatte yhteisesti sovittuja toimintaperiaatteita. Turvallisuushavainnot, työturvallisuustuokiot ja Safety walkit ovat siis osa arkeasi.

 

Odotamme sinulta AMK-tutkintoa tai ylempää korkeakoulututkintoa (esim. teknikko, insinööri). Sinulla voi olla jo kokemusta kiinteistötekniikan työnjohdollisista tehtävistä, tai vaihtoehtoisesti olet halukas oppimaan alalla uutta.Toivomme sinulta myös ymmärrystä ja kiinnostusta kiinteistötekniikan liiketoiminnasta sekä kykyä ohjata työyhteisöä kohti parasta mahdollista lopputulosta. Henkilönä olet hyvä tiimityöskentelijä ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Tässä tehtävässä tarvitset myös hyvää stressinsieto- ja päätöksentekokykyä, sillä asiakkaan tarpeet saattavat vaatia joskus nopeaakin reagointia. Palveluasenne, vastuunkanto ja yhteispeli ovat siis sinulle itsestäänselviä asioita.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

 

Innostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4 mennessä, alla olevan linkin kautta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä Jukka Holopaiselta puh. 041-5015183.