(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiakastuki
Leica Geosystems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Etsimme nyt asiakaspalvelutehtäviin etätukitiimiimme uutta kollegaa täysin uuteen rooliin. Nautitko asiakkaiden auttamisesta ja ongelmanratkaisusta? Viihdytkö rennossa ja huumorintajuisessa työporukassa, jossa tehdään töitä vauhdikkaalla tahdilla mutta toisia tsempaten ja auttaen? Saatat olla uusin vahvistuksemme!

Tässä tehtävässä annat tukea ja apua asiakkaillemme Suomessa puhelimitse ja sähköpostitse it-järjestelmiämme hyödyntäen ja työskennellen tärkeässä roolissa luomassa asiakastyytyväisyyttämme. Osallistut myös osana tiimiä teknisen etätuen prosessien ja tehokkuuden kehittämiseen. Positiivinen ja energinen asenne teknisen tuen tiimissämme luo erinomaisen lähtökohdan työssä onnistumiseen ja viihtymiseen.

Tärkeimmät tehtävät:

  • Asiakastuen tarjoaminen maa- ja infrarakennusalan asiakkaillemme, jotka käyttävät koneohjauksen tuotteitamme
  • Ensiasteen vianmääritys ja ongelmien ratkaisu
  • Palautteen ja tilastojen kerääminen teknisistä kysymyksistä sekä asiakkaiden kokemuksista
  • Aktiivinen yhteistyö muun teknisen tuen tiimin sekä huoltotiimien kanssa

Odotamme sinulta kokemusta ja halua työskennellä teknisessä asiakaspalvelutyössä. Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen osaamista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Ruotsin kielen hallinta on etu. Työ edellyttää järjestelmällistä työskentelytapaa sekä valmiuksia uuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään ja kehittymään kansainväliseen yritykseen ja työyhteisöön erittäin laadukkaiden ratkaisujen ja palvelujen pariin. Saat perusteellisen perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään, kilpailukykyisen palkitsemisen ja kattavat työsuhde-edut. Kulttuurimme on rento, asiantunteva ja ammattimainen. Arvostamme korkealle jokaisen työntekijämme panosta sekä yrityksen että oman ammattitaidon kehittämiseen.

Haku on avoinna 29.11. saakka. Haluatko kuulla lisää? Teknisen tuen tiimin vetäjämme Seija vastaa mielellään lisäkysymyksiin 16.11. klo 14-16, ja 18.11. klo 14-16. Seijalle voit soittaa numeroon 040 595 3399.