Tekninen asiakastuki, CGI Manila
Poolia Suomi Oy / CGI Filippiinit

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

CGI Filippiinit

CGI (Consultants to Government and Industry) tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. Olemme sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa, tarjoamaan asiantuntijoillemme palkitsevan uran sekä tuottamaan osakkeenomistajillemme merkittäviä tuottoja. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

Esittely

Onko tietotekniikan opinnot loppusuoralla ja seuraavaksi tavoitteena kerryttää oman alan työkokemusta?

Ota askel kohti palmuja ja lähde vuodeksi töihin eksoottiseen Manilaan, Filippiineille!

Kerrytät samalla kokemusta teknisestä asiakastukityöstä, saat kansainvälistä työkokemusta, laajennat sosiaalista verkostoasi ja kehität kielitaitoasi.

Miltä kuulostaa, onko laukut jo pakattu?

Työtehtävät

Manilan CGI:llä tuetaan useampaa suomenkielistä asiakkuutta ja työskennellään osana noin 20 henkilön suomenkielistä tukitiimiä.Työhösi kuuluu tietotekniikkaan liittyvä käyttötuki sekä vianmäärittely- ja ongelmanratkaisu etäyhteyksiä hyödyntäen puhelimitse ja sähköpostitse. Työskentelet arkisin ma-pe ja kokoaikaisesti.

Edellytykset

Koulutukseltasi olet vaikkapa datanomi, insinööri tai IT-tradenomi, ja voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa kunhan pystyt sitoutumaan kokoaikatyöhön vuoden mittaiseen työsuhteeseen. Työkokemukseksi lasketaan kaikki kesätyöt, työharjoittelut ym. opintojen ohessa/aikana suoritetut jaksot, joten sisällytäthän nämä CV:hen!

Työhön saa kattavan perehdytyksen, joten tärkeintä on että viihdyt asiakaspalvelutyössä ja ongelmanratkaisu on sinulle mielekästä.

Edut

CGI Manila tarjoaa kattavan lähtöpaketin kolmelle uudelle tiimiläiselle, kokonaisvaltaisen perehdytyksen työhön sekä tukea läpi työsuhteen arjen järjestelyissä ja työkulttuuriin sopeutumisessa. Asiakkuuksien parissa työskentelee Pohjoismainen tiimi.

Työntekijälle tarjotaan:

- vuoden mittainen työsopimus CGI Manilan kanssa
- kilpailukykyinen kk-palkka Filippiinien hintatasoon nähden
- ilmaiset lennot (meno- ja paluuliput)
- tukea viisumin hakemiseen
- apua asumisjärjestelyissä (yksiö hyvämaineiselta asuinalueelta työpaikan läheisyydessä, ilmainen asuminen ensimmäisen kuukauden ajan)
- mahdollisuuden kerryttää kansainvälistä työkokemusta, verkostoitua sekä kehittää omaa kielitaitoa

Manilassa sinua odottavat kivat työkaverit, jotka järjestävät yhdessä myös vapaa-ajan aktiviteetteja, joten vuoden aikana tarjoutuu varmasti mahdollisuuksia tutustua myös lähiympäristöön.

Lisätiedot

Huomioithan että kyseessä on vuoden mittainen määräaikaisuus, joten toivomme että pystyt sitoutumaan koko vuodeksi. Työsuhde on toki mahdollista myös keskeyttää jos kova koti-ikävä iskee kesken vuoden.

Lähtö Manilaan olisi jo touko-kesäkuun aikana, joten jos kiinnostuit niin laitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian hakuohjeiden mukaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat jutella tarkemmin. Autan ja vastailen mielelläni kaikkiin kysymyksiin! Laita viestiä tai soittele: sigrid@poolia.fi / 040-7406509.

Rekryprosessi käynnistyy pikaisesti ja haastattelut pyritään käynnistämään jo vkolla 15.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256057
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sigrid Puhilas-Ikonen (sigrid (a) poolia.fi)
  • Puhelin: +358207290839
  • Sijainti: Manila