(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN ASIAKASPALVELUHENKILÖ
Riihimäen Kaukolämpö O

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Oletko sinä Riihimäen Kaukolämpö Oy:n uusi tekninen asiakaspalveluhenkilö?

Tavoitteenamme on tarjota tehokas ja luotettava lämmönlähde asiakkaillemme. Yhtiön energian hankinta perustuu nyt ja tulevaisuudessa ilmastonmuutoksen vaikutusten huomioimiseen ja kiertotalouden mahdollisuuksien hyödyntämiseen Organisaatio on taloudellisesti vakaa, sekä tulevaisuuteen investoiva ja uudistuva. Pienessä organisaatiossamme tehtäväkenttäsi on moninainen. Mielenkiintoiseen työhösi kuuluu tekninen asiakaspalvelu, taloushallinnon työt ja moninaiset johtoa tukevat tehtävät. Toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa ja raportoit hänelle. Tarvittaessa jopa sijaistat häntä. 

Olet palveluhenkinen ja monipuolinen ammattilainen. Sinulla on kehittävä työote ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia. Sinulla on myös oivaltavia uusia näkemyksiä, ja tuot aktiivisesti esille parempia tapoja toimia. Tartut mielelläsi vastuullisiin haasteisiin, mutta rutiinityötkin luonnistuvat. Osaat työskennellä ripeästi ja tarkasti paineenkin alla. 

Edellytämme, että sinulla on soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto sekä kyvykkyyttä vähintään muutamien vuosien työkokemus mielellään energia-alalta. Haluat olla mukana energia-alan ympäristötehokkuuden kehityksessä ja ilmansaasteiden vähentämisessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Ari Rantala, p. 040 822 7042 ja Kirpi Niemenmaa, p. 040 512 0257. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.12.2019 mennessä viitteellä FI-14720 osoitteessa www.mercuriurval.fi