(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiakaspalvelija/myyjä
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Oy Woikoski Ab:n asiakaspalvelukeskuksen vahvistukseksi Järvenpäähän haemme

Teknistä asiakaspalvelijaa/myyjää        

Tehtävässä toimit ensisijaisena kontaktihenkilönä kaasu- ja hitsausalan asiakkaillemme. Työ on monipuolinen kokonaisuus asiakaspalvelua, kaasupullojen vuokrasopimusten hallinnointia, palvelu- ja tuotemyyntiä, teollisten kaasuasiakkaiden ongelmanratkaisua sekä toimitusten oikeellisuudesta ja aikatauluista huolehtimista.

Asiakaspalvelun ja tekniikan asiantuntijana osaat kysyä asiakkaan liiketoiminnan kannalta olennaiset kysymykset ja suositella heille sopivia palveluja ja tuoteratkaisuja sekä edesauttaa edellä mainittujen lisämyyntiä. Olet merkittävässä roolissa Woikosken positiivisen yrityskuvan ja asiakastyytyväisyyden kehittämisessä tuomalla asiantuntemuksesi ja vastuullisen asenteesi esille asiakaskohtaamisissa.

Teollisten kaasujen ja kaasujärjestelmien sekä hitsauskaasujen ja -tarvikkeiden asiakaspalvelussa työvälineinä ovat etupäässä puhelin, sähköposti ja chat. Asiakastietojen ja kaasupullojen vuokrasopimusten päivitys ja ylläpito sekä tilausten vastaanotto ja kirjaaminen järjestelmään edellyttävät sujuvia tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uusia asiakokonaisuuksia. Ratkaiset mielelläsi asiakkaiden teknisiä ongelmia ja tukenasi toimivat myös muut Woikosken asiantuntijat.

Sinulla on mielellään tekninen ja/tai kaupallinen ammatillinen koulutus sekä aikaisempaa kokemusta teknisestä myynnistä ja asiakaspalvelusta teollisille asiakkaille. Kokemus kaasu- ja/tai hitsausalalta on eduksi. Työssä vaaditaan ennen kaikkea asiakaspalvelutaitoja ja ulospäinsuuntautuneisuutta. Olet hyvä persoona, joka pystyy toimimaan itsenäisesti ja määrätietoisesti. Kannat mielelläsi vastuun omasta työstäsi ja toimit tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävistä antaa 7. ja 8.8. sekä 14. ja 15.8. Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ari Ripatti numerosta 044 7340 350.

Hae tehtävään 19.8.2018 mennessä osoitteessa www.personnel.fi kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi palkkatoiveineen. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.