Tekninen asiakaspalvelija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen ja palveletko asiakkaita sujuvasti myös englanniksi? Löytyisikö sinulta myös jonkin verran tietoteknistä osaamista? Voit olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme TEKNISEN TUEN ASIAKASPALVELIJOITA Helsingin Pasilaan.

Työssä pääset auttamaan asiakkaita heidän päivittäisessä käytössään olevien laitteiden käytössä sekä ratkomaan älylaitteiden käyttöön liittyviä teknisiä ongelmia suomeksi sekä englanniksi. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-20 välille. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja työ alkaa 7.2.2020.

Odotamme sinulta aiempaa asiakaspalvelukokemusta kasvokkain tai puhelimitse sekä kiinnostusta teknisiin laitteisiin, kuten puhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Toivomme sinun olevan aktiivisella ja positiivisella asenteella varustettu, oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. Loistavat vuorovaikutustaidot sekä oppimishalu ovat merkittävässä asemassa tässä työssä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle työn tunnetun kansainvälisen teknologiabrändin parista. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka sekä asiakkaamme motivoiva bonusmalli. Lisäksi käytössäsi ovat erinomaiset henkilöstoedut, kuten kuntosalin vapaa käyttö, lounas-, työmatka-, sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Voisiko tämä olla uusi työpaikkasi? Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 040 5532130.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1328315
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki