(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiakaspalvelija
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Tule työskentelemään Suomen johtavien ict-osaajien joukkoon! Haemme nyt teknistä asiakaspalvelijaa Helsinkiin. Tiimimme vastaa teknisestä asiakaspalvelusta, johon sisältyy pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluita. 

TEKNINEN ASIAKASPALVELIJA

Tehtävään kuuluvat asiakkaidemme erilaisten teknisten ongelmien ratkaisu sekä asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse tai työnohjausjärjestelmän kautta tulevien työpyyntöjen välityksellä. Tukipyyntöjen aiheet koskettavat pääosin palvelin- tai pilviympäristöihin liittyviä ongelmatilanteita, mutta mukaan voi mahtua myös monipuolisia pyyntöjä liittyen verkkopalveluasiakkaiden ympäristöihin. Tyypillisesti nämä ovat erilaisia neuvoja ja avunpyyntöjä ongelmatilanteissa, mutta voivat sisältää myös esimerkiksi tilauskäsittelyä ja uusien palveluiden pystytystä sekä päättyneiden palveluiden sulkemista.

Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Ennen kaikkea sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja soveltuva tekninen osaamispohja sekä motivaatiota kehittyä ja oppia uutta. Tehtävässä tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja ja oikeanlainen asiakaspalveluasenne on tärkein edellytys tehtävässä onnistumiseen.

TOIVOMME

Menestyt parhaiten tehtävässä, jos sinulta löytyy

  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • monipuolisia it-taitoja, kiinnostusta ict-alaa kohtaan ja halua oppia uutta
  • tiimihenkisyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta
  • oma-aloitteisuutta ja järjestelmällistä työskentelytapaa
  • sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisua

Arvostamme myös it-alan opintoja ja työkokemusta tai harrastuneisuutta pilvipalvelutuotteisiin ja erityisesti webhosting -palveluihin liittyen. Kokemus Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmistä sekä tekninen osaaminen palvelinohjelmistoista kuten Apache, Postfix ja MySQL on eduksi. Erityisesti ilahdumme, jos hallitset FTP- ja SSH-yhteydet sekä tunnet sähköpostiprotokollat ja -ohjelmistot tai yleiset käsitteet kuten CMS, PHP, DNS, VPN, SQL, HTTPS, SSL jne.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle rennon ja kotoisan työympäristön, jossa pääset työskentelemään mukavassa porukassa yhdessä huippuosaajien kanssa. Saat monipuolisia ja haastavia työtehtäviä asiakaspalvelun parissa sekä loistavan mahdollisuuden oppia uutta, kehittyä ja edetä urallasi. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, modernit työvälineet ja etätyömahdollisuuden. Näiden lisäksi saat tietenkin myös kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja liikunta- ja kulttuuriedun.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoa tehtävästä antaa Teemu Toivanen, teemu.toivanen@inmicsnebula.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 27.10.2019 mennessä.