(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiakaspalvelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät
työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara.
Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle teknistä asiakaspalvelijaa. Asiakas on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin.

Tehtävissäsi vastaat työnjohdon tukitöistä asiakaspalvelupisteellä. Toimit työnjohdon ja asentajien välisenä linkkinä mahdollistaen työn sujuvuuden ja koordinoiden tuotantoprosessia osaltasi. Työhön kuuluu asiakaspalvelun ja yhteydenpidon ohella erilaisten kirjausten syöttämistä tietojärjestelmiin. Kiinnostuksen ja osaamisen mukaan pääset osallistumaan myös markkinointiin ja mainosten ulkoasun luomiseen yhteistyössä mainostoimiston kanssa.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja aiempaa kokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä. Sinulla tulee olla tekninen koulutus ja/tai ymmärrystä teknisistä laitteista. Lisäksi kommunikoit ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä osaat käyttää tietoteknisiä laitteita.

Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon. Lisäksi plussaa on aiempi työkokemus korjaamon sekä korjaamon työnjohdon tehtävistä. Näitä tärkeämpää on kuitenkin palvelualtis asenne.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuuden edetä yrityksen sisällä uusiin tehtäviin. Työ on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistaan ja päästä etenemään urallaan. Työsuhde alkaa vuokrauksella ja vuokra-ajan jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen järjestelmämme kautta viimeistään 21.9. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja antaa tarvittaessa:
Workpower 360° Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen 040 6308101, erica.ollikainen@workpower.fi