(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiakaspalvelija!
Nets Denmark A/S, Finnish Branch

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Etsitkö joustavaa, mutta kokoaikaista työtä, jossa pääset palvelemaan asiakkaita monikanavaisesti mielenkiintoiseen yritykseen finanssialalla? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla hakemamme uusi asiakasneuvojamme Netsille!

Etsimme kahta asiakaspalveluhenkilöä, joilla on sisäistä paloa asiakaspalveluun ja teknistä kiinnostuneisuutta. Arvostamme hyvää ja energistä asennetta sekä halua oppia uutta.

Tekninen asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse ja sähköpostitse. Pääset tässä tehtävässä mukaan osaksi isoa kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota. Tarjoamme yhden vakituisen ja yhden aluksi vuoden mittaisen määräaikaisen työsuhteen kilpailukykyisellä palkalla. Tehtävät alkavat 1.8. tai sopimuksen mukaan elokuun aikana. Molemmat tehtävät ovat kokoaikaisia.

Netsin maksupäätelaitteita käyttävät niin liikkeet, kahvilat kuin ravintolat sekä suuret yritykset ja kaupat. Netsin toiminta kattaa kaikki Pohjoismaat ja asiakaspalvelijat palvelevat asiakkaita sujuvasti ensisijaisesti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito on ehdoton etusi.

Työssäsi teknisenä palveluneuvojana autat yritysasiakkaita maksupäätelaitteisiin liittyvissä kysymyksissä ja ratkot erilaisia haasteita. Odotamme sinulta organisointitaitoja ja paineensietokykyä sekä hyvää ongelmanratkaisutaitoa, IT-järjestelmien ymmärrystä sekä hyvää tiimityöskentelytaitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta Contact Center -ympäristössä työskentelystä.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vallilassa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin 8-18 välille, mutta työ sisältää satunnaisia viikonloppuvuoroja.

Nets tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi sekä hyvän työilmapiirin, jossa arvostetaan ja luotetaan työntekijöihin. Koulutus tehtävään on kattava ja antaa sinulle hyvät lähtökohdat tuottaa asiakkaillesi asiantuntevaa palvelua. Toivomme sinun jättävän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla.

Otamme vastaan hakemukset Baronan rekrytointijärjestelmämme kautta. Jos jokin jäi mietityttämään, niin soita rekrytoinnista vastaavalle Emilia Karjalaiselle maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-10. Emilian tavoitat numerosta 040 553 6884.

Eduksi luettavat asiat: Asiakaspalvelu puhelimitse