(Poistunut julkaisusta)

Tekninen Asiakaspalvelija, Teca Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019
Suomen johtaviin teollisuustuotteiden ja -ratkaisujen toimittajiin kuuluva asiakkaamme, Teca Oy, etsii nyt asiakaspalvelu- ja myyntitiimiinsä kokoaikaista Teknistä Asiakaspalvelijaa. Tämä kansainväliseen Indutrade konserniin kuuluva yhtiö tarjoaa sinulle mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi sisäiset kehitysmahdollisuudet, rennon ja avoimen työilmapiirin sekä asiantuntevan tiimin jatkuvan tuen. Jos omaat teknisen alan koulutustaustan sekä ratkaisukeskeisen, oppimishaluisen ja palveluvalmiin asenteen, tämä työtehtävä voi olla juuri sinua varten! Lue lisää alta ja hae osaksi Tecan menestystarinaa jo tänään!
KUVAUS
Teknisen asiakaspalvelijan roolissa pääset toimimaan monipuolisten työtehtävien parissa osana yrityksen kuusihenkistä asiakaspalvelutiimiä. Tavallisena työpäivänäsi vastaanotat yhteydenottopyyntöjä ja puheluita sekä uusilta että vanhoilta teollisuuden ja tekniikan alan asiakkailta ja autat heitä löytämään heille parhaiten sopivia ratkaisuja toimistolta käsin. Tyypillisiin työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi tarjouspyyntöihin vastaamista, tarjousten suunnittelua ja tekemistä, tilausten kirjaamista koneelle sekä niiden hallinnointia ja toimitusaikaseurantaa. Tarjoat asiakkaille teknistä konsultointia ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Tekniset tuotepäälliköt istuvat tiimisi läheisyydessä, joten apua ja tukea omaan kehittymiseen on jatkuvasti saatavilla. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta alalta, mutta kokemus teollisuudessa työskentelystä tai esim. konepuolen tuntemus voivat auttaa sinua sisäistämään roolin nopeasti. Tehtävä sopii loistavasti myös joko opintojensa loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle tekniikan alan osaajalle.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytysohjelman asiantuntijoiden opastamana
* Hyvät kehitysmahdollisuudet talon sisällä
* Mukavat työtoverit sekä aidon, rennon ja asiantuntevan työilmapiirin
* Jatkuvan tuen ja koulutuksen työtehtävässä menestymiseen
* Hyvät työsuhde-edut

TYÖNKUVA

* Asiakkaiden puheluihin ja sähköpostiviesteihin vastaaminen
* Vanhojen sekä uusien potentiaalisten asiakkaiden palveleminen, tekninen konsultointi sekä ratkaisujen löytäminen
* Tarjouspyyntöihin vastaaminen, tarjousten suunnittelu ja tekeminen
* Tilausten hallinnointi ja tilausaikaseuranta
* Yhteydenpito mm. asiakkaisiin ja toimittajiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vähintään opistotasoinen tekninen koulutustausta tai loppuvaiheen opinnot meneillään (esim. koneinsinööri, mekaniikkainsinööri, automaatioinsinööri ym.)
* Hyvät tietotekniset perustaidot sekä MS Office-paketin hyvä hallinta
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito (englantia käytetään viikoittain, joten hyvä kirjallinen ja suullinen taito)


Eduksi valinnassa katsotaan konepuolen tuntemus, aiempi työkokemus teollisuusympäristössä työskentelystä esim. työharjoitteluiden tai kesätöiden parista sekä alan perustermistön tuntemus.

Etsimämme henkilö on:


* Asiakaspalveluhenkinen
* Oppimishaluinen ja ratkaisukeskeinen
* Positiivinen tiimityöskentelijä
* Oma-aloitteinen ja reipas


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Työmäärä: Kokoaikainen, 37,5 h / viikko (arkisin klo 8-16, mahdollisuus liukumaan)
* Sijainti: Tiilitie 6 A, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Teca Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Teca Oy{target="_blank"} on yksi Suomen johtavista teollisuustuotteiden, -ratkaisujen ja -palvelujen toimittajista. Teca on osa kansainvälistä Indutrade konsernia. Yhtiön ydintoiminta perustuu laajaan ja laadukkaaseen tuotevalikoimaan sekä kattaviin toimialakohtaisiin ratkaisukonsepteihin. Palveluihin kuuluvat mm. tekniset tukipalvelut ja laajat huoltopalvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti.