(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiakaspalvelija - Sicutec Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Vahvan kasvun jatkuessa etsimme Sicutec Oy:lle teknistä asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Sicutec Oy on italialaisen ovi- ja porttiautomatiikkaa valmistavan Nicen valtuutettu maahantuoja. Nicen yli sadassa maassa myytävät tuotteet ovat yhdistelmä edistyksellistä tekniikkaa ja tyylikästä muotoilua. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa ovikoneistot, porttikoneistot, autotallikoneistot, ovien ja porttien kauko-ohjaimet, puomit ja pysäköintijärjestelmät. Ovi- ja porttiautomatiikan tuotteita on käytössä taloyhtiöiden ja yrityskiinteistöjen lisäksi muun muassa tehtaissa ja satamissa. Laaja tuotevalikoima ja luotettava laatu ovat mahdollistaneet kasvun jatkumisen ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden luomisen.

Teknisenä asiakaspalvelijana huolehdit kokonaisvaltaisesti asiakaspalvelustamme sekä puhelimitse että sähköpostitse asiakkaiden tekemien yhteydenottojen mukaisesti. Työ sisältää mm. tilausten käsittelyä ja muita, moninaisia toimiston tehtäviä. Pääasiallinen toimenkuvasi ainakin aluksi on yrityksen asiakaspalvelun laadukas hoitaminen, mutta lopullinen tehtävänkuva muotoutuu oman kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta. Jos sinulla on esimerkiksi aiempaa teknisen puolen myyntiosaamista, voimme räätälöidä tehtävänkuvan sen mukaisesti.

Sinulta toivoisimme teknistä ymmärrystä joko soveltuvan työkokemuksen muodossa tai harrastuneisuuden kautta, sillä tuotekokonaisuutemme räätälöidään aina asiakkaidemme tarpeen mukaan. Aito kiinnostus tuotteisiimme onkin olennaista, jotta osaat tarvittaessa olla asiakkaidemme apuna. Aiempi työkokemus vastaavista tuotteista ei kuitenkaan ole olennaista, sillä tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Meille on tärkeää, että osaat kuunnella asiakkaitamme herkällä korvalla ja pystyt pitämään langat käsissäsi myös kiireessä. Toivomme lisäksi, että olet oma-aloitteinen, ennakkoluuloton ja teet työsi reippaalla otteella.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan vakaan markkina-aseman saavuttaneessa yrityksessä. Tiimimme on pieni ja yrityksessä on runsaasti kasvumahdollisuuksia hyvälle tekijälle. Toimitilamme sijaitsevat Kuparikadulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Käytössämme on kilpailukykyinen palkkaus ja kattavat työsuhde-edut.

 Lisää meistä ja tuotteistamme löydät osoitteesta https://www.sicutec.fi/

 Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Hakea voit:

  • Suomen Henkilöstötalon hakusivu: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/
  • Lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Tiina Vainio arkisin klo 9-16 numerosta 010 2306 527 / tiina.vainio@henkilostotalo.fi. 

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa. Voit vinkata osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

 

Tsemppiä hakuun!