Tekninen asiakaspalvelija Novatron Oy:lle
Novatron Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2021

"Novatron on suomalainen infrarakentamisen automaatioon erikoistunut perheyritys. Tarjoamme ratkaisuja työmaiden digitalisointiin ja työkoneiden robotisointiin. Kehitämme, valmistamme ja toimitamme laitteita ja ohjelmistoja, joilla parannetaan infrarakentamisen tuottavuutta, laatua ja turvallisuutta. Asiakkaitamme ovat maanrakennusurakoitsijat ja työkonevalmistajat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Olemme yli 130 ammattilaisen tiimi, jolla on 30 vuoden kokemus infrarakentamisen automaatiosta. Pääkonttorimme ja tuotekehitysyksikkömme sijaitsevat Pirkkalassa, ja Suomessa meillä on toimistot myös Oulussa sekä Espoossa. Ulkomailla toimimme pääosin saksalaisen yhteistyökumppanimme MOBA AG:n myyntikanavien kautta."

Nyt etsimme Novatron Oy:n ammattitaitoiseen ja huumorintajuiseen etätukitiimiin kolmea (3)

TEKNISTÄ ASIAKASPALVELIJAA

monipuolisiin teknisiin asiakaspalvelutehtäviin.

TEHTÄVÄNKUVA

Novatronin etätuki on yrityksen asiakkaiden keskuudessa arvostettu ja pidetty palvelu, joka auttaa asiakkaita tuotteita koskevissa kysymyksissä ja mahdollisissa vikatilanteissa.
Osana Novatronin etätukitiimiä varmistat, että koneohjausjärjestelmien loppukäyttäjät onnistuvat omassa työssään. Autat ja opastat tutkitusti tyytyväisiä asiakkaitamme tuotteiden käytössä etäyhteyden avulla, sekä ratkaiset tarvittaessa tuotteisiin liittyviä teknisiä ongelmia. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu mm. käytön opastusta, ohjelmistopäivityksiä, käyttökoulutusta sekä vianhakua.

Osaamisesi karttuessa sinulla on myös mahdollisuus osallistua messutapahtumiin asiantuntijaroolissa, sekä pitää asiakaskoulutuksia tuotteiden käyttöön liittyen.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet asiakaspalveluhenkinen ja ongelmanratkaisukykyinen, positiivinen persoona. Omaksut helposti uusia asioita ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot - eikä periksiantamattomuudestakaan ole haittaa.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi, sillä tulet työskentelemään kotimaan loppuasiakkaiden lisäksi myös ulkomaan jälleenmyyjien sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Ruotsin kielen taito katsotaan isoksi plussaksi!

MITÄ NOVATRON TARJOAA SINULLE

Novatron tarjoaa sinulle kattavan ja perusteellisen perehdytyksen tehtävääsi, minkä lisäksi saat jatkuvaa tukea kollegoiltasi. Pääset kehittämään osaamistasi laajalla skaalalla työn ohella. Perehdytykseen kuuluu myös kenttäjakso, jonka aikana pääset tutustumaan Novatronin tuotteisiin todellisissa käyttöympäristöissä yrityksen osaavien asentajien mukana. Perehdytysjakso suoritetaan Pirkkalassa. Osaamisen karttuessa työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

Työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys on Novatronille tärkeää, joten saat käyttöösi lounas-, liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointiedut (ePassi). Kiinteän kuukausipalkan lisäksi sinulle maksetaan bonusjärjestelmän mukainen vuosibonus.

Hae paikkaa ja hyppää mukaan vauhdikkaasti kasvavan yrityksen rentoon, kannustavaan ja positiiviseen porukkaan!

Valitut henkilöt tulevat työllistymään suoraan Novatronin omiksi työntekijöiksi vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin.

KIINNOSTUITKO TEHTÄVÄSTÄ?

Tahdomme kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää! Hakuaikaa tehtävässä on 31.10.2021 saakka. Liitäthän hakemukseesi CV:si sekä kuukausipalkkatoiveesi.

KYSYMYKSIÄ?

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Noora Heinonen, p. 040 482 4608, noora.heinonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503737
  • Tehtäväalue: IT, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Noora Heinonen (noora.heinonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Pirkkala