(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiakaspalvelija Huurre Finland oy:lle Ylöjärvelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018Työn kuvaus:
  Huurre on kansainvälinen kylmäalan teknologia- ja asiantuntijayritys.
Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme mitattavissa olevaa lisäarvoa varmistamalla heidän kriittisen kylmäketjunsa tehokkuus ja turvallisuus. Strategiamme voikin kiteyttää sanoihin ”value-added refrigeration” eli lisäarvoa kylmästä.
Asiakkaitamme Suomessa ovat elintarviketeollisuus, logistiikkakeskukset, rakennusurakoitsijat, päivittäistavarakauppa ja kiinteistönhuolto, julkinen sektori sekä ammattikeittiöt.Huoltoverkostomme on valtakunnallinen, Huurteella on 15 toimipistettä Suomessa. Huurre työllistää tänä päivänä noin 650 työntekijää viidessä eri maassa ja sen liikevaihto oli 133 miljoonaa euroa vuonna 2016.
 
Etsimme Huurre Finland Oy:lle Ylöjärvelle Teknistä asiakaspalvelijaa.
 
Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu ja asiakkaiden jäähdytysjärjestelmien valvonta sekä niissä esiintyvien poikkeamien ja hälytysten analysointi ja jatkotoimenpiteistä päättäminen. Työskentelet osana asiakaspalvelutiimiä, jonka tehtävänä on tukea asiakkaitamme puhelimitse jäähdytysteknisten asioiden parissa mutta myös ohjata huoltotöitä keskitetysti huoltotoimipisteille. Työtehtäviisi sisältyy myös säännöllinen asiakasraportointi.
 
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, rohkeutta kontaktoida asiakasta, kykyä ymmärtää automaatiota sekä jäähdytysjärjestelmiä ja kiinnostusta tekniikkaa kohtaan.  Työotteeltasi olet oma-aloitteinen, tiimityötaitoinen, pitkäjänteinen ja positiivinen. Toimit pääsääntöisesti Suomalaisten asiakkaiden parissa, mutta tekninen palvelukeskus toimii myös globaalisti, joten sinun on kyettävä keskustelemaan teknisistä asioista. Työssä edellytetään myös hyviä MS Office työkalujen osaamista sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä automaation ja jäähdytystekniikan parissa sekä mukavan työyhteisön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Saat myös hyvän koulutuksen tehtävään ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen uuden teknologian parissa.
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla hr konsultti Sanna Heikkilä puh: 0405753208.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tekninen asiakaspalvelija


Sijainti:  Tampere


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila


Toimipaikka:  Tampere