(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiakaspalvelija - Askola
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021
Rex Nordic Oy on Pohjoismaiden johtava dieselkäyttöisten lämmittimien ja siirreltävien jäähdytyslaitteiden maahantuoja ja kehittäjä. Uutena tuotelinjana yhtiöllä on veden lämmitykseen liittyvä tekniikka. Yhtiöllä on kolme liiketoiminta-aluetta: maahantuonti, huolto ja tuotekehitys. Pääkonttori ja reilu 3000m² varasto sijaitsevat Askolassa, n. 50km päässä Helsingistä. Yhtiön liikevaihto viimeisellä täydellä tilikaudella oli noin 5 miljoonaa euroa. Rex Nordic Oy toimii tällä hetkellä Pohjoismaissa, Baltiassa ja Iso-Britanniassa. Jälleenmyyjäverkostossa on jo reilu 400 jälleenmyyjää.
Etsimme teknistä asiakaspalvelijaa Rex Nordic Oy:lle Askolaan, Monninkylään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus 

Työssäsi saat mahdollisuuden olla vastuussa Rex Nordicin suuresta kilpailuedusta; teknisestä asiakaspalvelusta. Pääset ratkaisemaan asiakkaiden teknisiä haasteita puhelimessa, sähköpostilla sekä chatissä. Vastaat ja kehität toiminnallasi teknistä asiakaspalvelua vastaamaan yrityksen tavoitteita. Tehtävänäsi on kartoittaa asiakkaan laitteen huollon tarve sekä tarjota ratkaisuja erilaisiin haasteisiin. Olet jatkuvasti asiakaskontaktissa, joten nopea oppimiskyky sekä maalaisjärki korostuvat työnkuvassasi. 

Toivomme sinulta

Tässä tehtävässä menestyminen vaatii hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi kielitaitoa. Työkielenäsi on Suomen lisäksi Englanti sekä Ruotsi, joten näiden kielten hyvä suullinen sekä kirjallinen taito on välttämätöntä. Tehtäväsi ei rajoitu vain Suomen rajojen sisäpuolelle, vaan kansainvälisessä yrityksessä pääset toimimaan mm. Norjan, Ruotsin, Tanskan sekä Englannin tytäryhtiöiden parissa. Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta ja luontaista kiinnostusta tekniikkaa kohtaan sekä kyky ymmärtää teknisiä kokonaisuuksia. Toivomme lisäksi, että sinulle olisi kertynyt jo teknistä osaamista työelämän tai harrastusten kautta. Saat perusteellisen koulutuksen tehtävään.

Tarjoamme

Rex Nordic Oy tarjoaa sinulle pohjoismaisen tiimin täynnä mahtavia persoonia mm. Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Englannista. Työpaikalla nauretaan päivittäin ja työyhteisön rento ilmapiiri kannustaa, tukee ja hauskuuttaa niin hyvinä, kuin haastavampinakin hetkinä. Tiiviissä yritystoiminnassa kaikkien työntekijöiden kädenjälki tulee osaksi yrityksen tarinaa ja pääset aidosti vaikuttamaan asioihin. Työ on mielenkiintoista, vaihtelevaa ja itsenäistä kokopäivätyötä. Yritys palkitsee aina henkilökuntaansa onnistumisista ja huolehtii, että palkkasi vastaa osaamistasi. Rex Nordicilla painetaan hommia kovaa suurella sydämellä, mutta aina pilke silmäkulmassa. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 26.1.2021 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi