Tekninen asiakaspalvelija AM Lukkoasemalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2020

Etsimme asiakkaallemme AM Lukkoasemalle teknistä asiakaspalvelijaa lukkoliikkeen asiakaspalvelutehtäviin Tampereelle. AM Lukkoaseman vuotuinen liikevaihto on noin 25M€ ja työntekijöitä yrityksessä on n. 130 henkilöä, joista Tampereella 30.

Tehtävänkuvaus

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet teknistä tietotaitoa omaava, järjestelmällinen työntekijä, jolta sujuu luontevasti sekä asiakaspalvelutehtävät että tarkkuutta vaativien tilauksien tekeminen. Olet tottunut hoitamaan useampia tehtäviä samanaikaisesti kiireellisissäkin tilanteissa. Nopeus, organisointikyky ja huolellisuus ovat sinun vahvoja ominaisuuksiasi. Vastaat tilauksien tekemisestä, valmistelusta sekä tuotteiden varastointijärjestelmästä. Tehtävässä toimit osana iloista ja tehokasta joukkuetta, josta asennetta ja huumoria ei puutu.

Odotamme sinulta

- teknistä ymmärrystä, esimerkiksi sähkön tai automaation osalta
- vähintään 3 vuoden työkokemusta, esimerkiksi teknisen alan asiakaspalvelutehtävistä ja/tai työskentelystä teknisellä alalla
- soveltuvaa koulutusta
- sosiaalista luonnetta ja vuorovaikutustaitoja
- hyviä tietoteknisiä perustaitoja tilausten käsittelyyn
- nuhteetonta taustaa toimialan takia sekä
- halua oppia uusia asioita ja kehittää omaa ammattitaitoa.

Tarjoamme:
Tarjoamme pitkäaikaisen työpaikan yrityksestä, joka on alallaan tunnettu ja luotettu toimija. AM Lukkoasemalla pidetään huolta työntekijöistä ja kehitetään toimintoja jatkuvasti. Työhyvinvointia lisäävät työntekijöiden yhteiset iltamat, työsuhde-edut sekä kattava työterveyshuolto.

Hakuprosessi
Jos tunnistit itseni kuvauksesta, tule mukaan hyvään porukkaan! Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kotisivujemme www.workpower.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Jäikö kysyttävää?
Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö HR-koordinaattori Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot